Birbirinden değerli gayrimenkuller , romanya ,almanya , rami vs vs , var oğlu var ama bunların bize hiç bir faydası yok , geçmiştede şirketin en zor zamanlarındada 1 gram faydası olmadı , hiçbir faaliyet bunlara küçük yatırımcıya hisse satıp sövüşlemekten daha mantıklı daha tatlı gelmedi , o kadar doyamadılarki öbür tarafa giderken bile hisse satalım dediler .

Rami deki taşınmazı en başta 180milyon fiyatla satışa koydular , sonra vazgeçtiler , orası bugünlerde 540bin tl fiyatla hala müşteri bekliyor , o para bunların 1 haftalık yönetim giderlerini zor karşılar .

Bilançoya bakıyorum güçbirliği iştiraklerinin hepsi zarar , hepsi eplas tan çalıyor , bunları birşekilde tasfiye etmeleri lazım , basmane de elde sadece tapu var , alın tapuyu egeyıldız a geçirin vs birşeyler yapın .

Egesökteks sürekli zarar , ya adam edin yada satın ,tekstil işini becerebilen yapsın .

Çatılara daha ges kuracaklar , baktım kuzey boru fabrikası çatıları komple panel kaplı , bazı fabrkalar fazla enerjiyi satıyor bile , siz hala uyuyun , peşin satan gibi oturmaya devam edin , nasılsa hesap soran yok