-
)

sn.ercanbay, bu hayat bu kadar BİREYSELLEŞMEYİ kaldırmaz. ben senin yerinde olsam HADDİMİ, SINIRIMI bilirim. önce ilkokul üçte matematikte ögretilmeye çalışılan KÜMELERİ bir ögren istersen . IQ buna yeterli olmuyabilir. MEVLANA felsefesini tekrar gözden geçir. had ve sınırı en iyi tanımlayan ANADOLU FİLOZOFU dur. üzülerek söylüyorum çogunuz o vahşi kapitalist düzenin ürettigi kaba, vandal ,küfür ve edepsizligi ,sanal alemde kontrolsuz yazı yazdıgını sanan hatta bunu sanatsal bir yapıt gören neydügü belirsiz kimlik bocalaması içinde kendini arayan tipler.
hayrola ,sen kimsin sınırını aşarak herkesi kendine benzetmeye çalışıyorsun. sana tavsiyem kimsenin özeline girme. benim hiç bir yazımda hisse ile ilgili spekülatif ,manüplatif yazı , ima bulamazsın. çerçevesi BELGE ve BİLGİ ile sınırlıdır. sürekli mıdık atarak karşı insanları polarize ederek ,kendinin düştügü psikoza ,hezayanlara ortak mı arayorsun. hele bir düşün bakalım ...... veya boy aynasına geç kendini bir tanımaya çalış. bu öfken ,bu çaresizligin ,bu zihinsel çöküşün nedenini ögren ve tedavi için hekimden yardım al. ya işin gücün yokmu senin. her gün bu sayfaları kendine özgü çamur üslübunla kirletiyorsun. bak ne güzel mzhld para kazandın eplas ile arbitraja girdin oda kazanç fırsatı verdi. sana göre ben senin beşte birin kazanamamışım(geçen yazındasorgulamışsın.). NE MERAKLISIN ....? özel hayatıma kadar niçin merak edersin. 1.82 boyunda ,esmer çok yakışıklı bir gençtim. hacettepede tıp egitimi ve ihtisaslarımı yaparken tam 15 sene evleninceye kadar çok eglendik doyasıya ve fazlasıyla kadın arkadaşım oldu. bu konuda hiç gözüm arkada kalmadı. ama sen nedense FALLİK DÖNEMDE saplanıp kalmışsın. işin çok zor dostum. son tavsiyem yine bir ANADOLU FİLOZOFU şöyle der ^^ELİNE ,DİLİNE ,BELİNE ^^ MUKAİT OL. kendi iradenle borsada yatırım yap .her gün EPLAS sayfasını lütfen kirletme.
insanoglunun en önemli özelligi ,hatadan ders çıkarır. madem bu yatırım yalnış ,bir hata olarak görüyorsun hissemi yok be koçum. kişi ; bu kadar yaş ,yaşanmışlık sürecinde , cinselligi böyle sanal alemde ,hedefsiz ve olumsuz kötü anlamda kullanmaz. bütün objelerin cinsel organları çagıştırarak küfür amaçlı kullanılması hangi gizlenmiş sapkınlıkların farkına varılmadan bilince çıkarılması bir psikoanalizin ilk konusu oldugunu söylememimi istemektesiniz. VESSELAM !
Son düzenleme : NİL35; 15-12-2023 saat: 19:33.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri