Eplas Yönetimi
Endex uzaya giderken 1,5 yýldýr yatýrýmcýyý kurda kuþa yem ettiðiniz ve etmeyede devam ettiðiniz için hepinize yazýklar olsun
Gurur duyun kendinizle😡😡
Çok güzel hareketler bunlar
Bölündüðü gün devre kesmek
Zaten ne beklenirdi ki
Her zaman yakýþaný yapan bir yönetim![]()
Karýn deþen Jack, iþ baþýnda.
Zaman her þeyin ilacýdýr.
-Valar Dohaeris-
“Herkes ölmelidir.
Herkes hizmet etmelidir.”
Aylar önce söylediðim gibi..;
Piramidin en üst tabakasýna hizmet edenler eninde sonunda onursuz ölmeye mahkumdur..!
Oynayýn oyununuzu..
Balýktan büyük balýk var..!
Borsada hayaller üzerine oyun olmaz.
yýllardan beri bu grubu anlata anlata öve öve bitiremedik.
Oysa borsa gerçeðinde en önemli þeyi rakamlar. Þirket 6 ayda 45 milyon kar açýklamýþken ederi nedir. Altý aylýk satýþlar. 500 milyon bu rakamlar yere göðe sýðdýramadýðýmýz þirketten gelmiþ . Biz ise þirketin arsalarýndan sorumlu basmaneden konuþup konuþup duruyoruz. Oysa dediðim gibi borsa bir oyun deðil rakamlar üzerine yapýlan geliþmelerin deðerlendirildiði bir yer.
Egeprofile bakýn adamlar bizden aldýðý Þirketi altý ayda 650 milyon TL kar getirir hale getirmiþ oldu. Yani demek istediðim Yemiþim basma nesini
Bu hýnzýrlarýn aklý yatýrýmcýyý dolandýrmaktan baþka bir iþe çalýþmýyor bedavadan geçinmeyi bulmuþ bu þerefliler![]()
Gelen peþpeþe haberlerden sonra inanýn kesin bir ****lik var demeye baþlamýþtým içten içe
Hissede o kadar çok küçük yatýrýmcý var ki o kadar çok taze kan gelmiþ ki bunlarý kesin bir iyilik düþünüyordur dedim bu hýnzýrlar
Ortada 1.4 milyarlýk hisse senedi var. Bunlarý bedavaya taþýtmak varken neden kendisi taþýsýn ki diye düþünüyorum
En son bir kalýp haberi daha geldi deðil mi![]()
Ýþte bu kalýp haberi var ya çok önemli kesin o kalýpta bir ****lik var![]()
Önceleri bir Hakan vardý Ýzmirli bir totoþ gelirdi buraya allar da pullardý yatýrýmcýlarý nasýl tava getiriyordu. Kayboldu o **** þimdi Kemal’in mezarý baþýnda yapýlan dualari iletiyordur çok sevdiði adamýna tez vakitte oda onun yanýna girsin böyle götler yaþamasýn
Borsa hayatýmda iki hisse sayesinde Patronuna göre hisse alacaðýmý öðretti.Yani patronu þeffaf,ilereye dönük yatýrmlarý yapacak olan,büyümeye odaklý,karýnýn hissesine güvenip ortak olan yatýrýmcýlarla paylaþacak patron un hissesi alýnýrda yatýrým yapýlýrda.Eplas ve Egegübre de ben bunlarý araþtýrmýþ olsaymýþým hayatta bulaþmazdým.Þükür ki zamanýnda çýktým bulaþmadým da.2004 de hisse 0.5-1 tl idi þimdi en fazla 75 i gördü 20 yýlda 70-90 kat yapmýþ.Egeen 4 tl idi þimdi 6bin adam gübü patronu var mýþ?Alýpda bekleyeini ihya etmiþ.Eplas deðilde ev arsa altýn alsanýz 20 yýlda bunda fazla kar getirirdi.Umarým bekleyenler ihya olur...Sadece forumda gezerken yazýlanlarý gördüm.Ýki kalemde ben edeyim dedim.Burdan 20 yýldýr sabýrla bekleyen müdürüme ve az lotla da olsa bekleyen çerkez þenelime slmalr.....
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yer Ýmleri