Originally Posted by
NÝL35
sn.ercanbay, 2012 mart ayýnda ayný yazýyý yazdým dedimki; malý kaptýrdýnýz. ederi 55,60 krþ idi . ama yatýrýmcýlarýn çogu malý kaçýrdý þimdilik 80.90 tl yi gördü. burasý borsa yatýrýmý ,piyasa kar da var zarar da. her ikiside kendine ait eylem . bir baþkasýný neden suçlarsýnýz. hele bir RAFÝNE OLUN, ÝMBÝKTEN GEÇÝN . malý nasýl kaybettiginizi göreceksiniz.
ikinci konu ben fabrika ile görüþmüyorum. yalnýz halkla iliþkiler bölümüne bazen tel.meramýmý soruyorum. son ay basmane çukurunun %50 izmir BÞB tarafýndan dolduruldu. bunun ne anlama geldigini biliyorum KAPile yatýrýmcýlara duyurmanýz gerekmezmi diye sordum. demekki bir geliþme var. onuda siz araþtýrýn .ben araþtýrdým ama tam teyit alamadým ve konuyu kapadým . sonra ticari sýr borsa sýrrý olabilir diye düþündüm. benden tavsiye ZAMAN ,MEKAN VE 3 BOYUTLU DÜÞÜNMEYE ÇALIÞIN OLGULARI VE SOMUT VERÝLERE BAGLAYINIZ .ÖLÇÜN VE SÜREKLÝ KIYASLAYIN.
AHLAK , POLEMÝKLERÝNE GÝRENLERE TAVSÝYEM FÝNANSAL PÝYASADA NE ÝÞÝNÝZ VAR ? CEVAP VERMÝYECEGÝM .hepinize bol kazançlar . tahta yapýcý tebrigi hakettin . en iyi günde bile PES VALLA dedirttin. ^^böyle kuzular oldukça, herkes çoban olmak ister^^
Yer Ýmleri