Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 156 dan devamla

85.80 tepkisi (fake hareketi) sonrası yelpazede nihai kararım, yukarı geçişlerde hele olsun kısa vade hedefleme yaparız, ancak şimdilik bu sıkışmanın neticesini beklemek daha mantıklı durmakta, bu bekleyişte pembe yelpazeler ortası ''77.550'' bize takip için alt /üst vermekte,

ben her durumda tutacağım, stobum yoktur, açtığı zarar kadar en az kar vermeli,..çıkmayı ancak o zaman düşünürüm,..
yükseliş için hisse öncelikle 77.550 üstünde kalmalı

77.550 ALT /ÜST geçilmeden bu geberikte heyecan yok, faizlerdeki yükseliş inşaatın aleyhine,
1.ev yapacak parayı bulamazsın,
2.ev alacak parayı bulamazsın,
3.bir dönüşüm işinin konusu olmak gecikir,

geriye şu kalıyor, piyasaya paralel hareket etmesi, burada da hisseye ivme verecek hareket

xu030 için

8156.xx alt /üst tür, bu geberik diğer bir çok hissede olduğu gibi bu seviye üstüne kaşı gözü oynamadı, üstüne üstlük 77.55 üstünde 85.80 ile fake yaptı,..

8823.xx alt / üst, buda xu030 için boğanın kaldığı yerden devamıdır, eğer xu 030 bu seviyeyi geçerse genele yayılan hareketi tetikleyebilir ki buda sıcak paranın ülke topraklarına ayak basışı manasına gelir,

diğer tüm durumlar iiçin 77.55 alt /üst geçilmedikçe bu hisse geberiktir,..
xu030 da 8156.xx ve 8823.xx değerleri için bkz

https://www.hisse.net/topluluk/showt...37#post6635837

mesaj 2433 ve 2434

mesajlar 157, 160, 161 ve 162 den devamla

ana fikirlerden devamla son durum arkadaşlar,

en alt ve en üst kırmızı yelpazeler aşağıda ve yukarıda bu hisse için limitleri gösteriyor,
sarı kalın yatay çizgi ile hep orta kapı ortası olan 77550/500 üs gösteriyor,
77.550 üstünde kalış olarak öngörmüş idik fakat hisse arz fiyatına doğru bana göre kasıtlı şekilde (belli ellerde toplanması için bu kasıtlı yapılıyor olabilir) aşağı basılıyor ve zaten faizlerde olan yükseliş yukarıda bahseetiğim üzere hisseyi desteklemiyor,..
sonuç olarak bir dönüş işareti alırsam,..
tekrar bir değerlendirme yaparım,..

zararım son düşüşlerle bu hissede büyüdü fakat beni sarsacak boyutta değiller,..
öte yandan burada dikkat çektiğim üzere xu030 taraflı gelişmelerede bakalım bir taraftan,..