Sayın Mosquito, herhalde benim yazıma karşılık vermek isterken yanlışlıkla başkasının yazısına cevap verdiniz.
Sayın Mosquito, sizi temin ederimki, iki şirketin bilançolarını tek tek yıllardır okuyorum, hatta gayrimenkul değerleme raporlarınıda tek tek okuyorum, Adanadaki Divan oteli dışında Tsgyo nun bütün gayrimenkullerini yerinde dolaşmışımdır. Tsgyo batan ve çok kötü yönetilmiş bir şirkettir, kabul ediyorum. Ama birkaç bin yıllık istanbul şehrinin merkezindeki, tarihin ortasındaki fındıklıdaki gayrimenkulleri ve tahir hanı elinizin tersiyle itmenize anlam veremedim. Bu tip alışverişlere bir kez imkan olur, ondan sonra tüh vah dersiniz... Bu üç gayrimenkulden çok güzel otel olur ve şu andaki kira getirisinden kat be kat getir, hele galata port projesi bir bitsin durumu siz düşünün, bu güne takılı kalmayın. TSKB merkezinide ya 3. kuleye alırsınız yada Kartaldaki kulelere koyarsınız.
Şirketler borçlarından dolayı batmazlar, nakit akışını beceremezlerse batarlar. Birleşmeden vazgeçildi, ama şimdi bu yerleri satın almanın ne mahsuru var?
Saygılarımla...
Yer İmleri