Sayýn Cengo kardeþim ;
Söylediklerinde gerçekten çok haklýsýn. Zaten vertunun saçmalýklarý grafiðe de yansýmýþ. Günlük kapanan mumlara bakýyorum. Misal; 2,50 de güne baþlamýþ, 2,75 lere yükselmiþ, öðleden sonra 2,35 lere düþmüþ eksiye girmiþ ve günü 2,45 te kapamýþ

Tamamen saçmalýk. Neden yükseldin, neden düþtün, neden eski haline geri geldin? Hiçbir mantýk yok. Aslýnda GYO þirketlerine yatýrým yapmak akýllýca deðil.Bilgiðim kadarýyla Vertu gibi þirketler ; batýk olan þirketlerin hisselerini satýn alýyorlar. Çünkü batmak üzere olan þirketlere bankalar kredi vermiyor. Vertu gibi þirketler de diyor ki. Ben senin þu kadar milyon hisseni 1 tl den alacaðým. Sen iþlerini toparladýðýnda bu hisselerini 2 tl den benden geri alacaksýn. Bir nevi gayriresmi tefecilik :D Bir ofisten ibaret þirketlere yatýrým yapýyoruz bizlerde. Aslýnda yanlýþ yapýyoruz. Dediðim gibi sadece teknik anlamda bir kýpýrdanma gördüðüm için vertuya girdim. Ama çok uzun soluklu bekleyeceðimi düþünmüyorum. 3,50 gibi bir seviye görürsem vedalaþýrým. 2,75 altýna sarkarsa da kolu keserim mecburen. Stop yediðim kaðýda da bir daha asla girmem
Yolumuz bahtýmýz hayýrlý olur inþallah. 2,75 ile 3,04 arasýndaki hareketleri bizim için biraz zaman kaybý olacak gibi görünüyor. Þu 3,04 ü hacimli bi kýrýp üzerinde gün kapatsa çok güzel þeyler olacak aslýnda ama devamlý aþaðý basýyorlar oralara geldikçe. Hayýrlýsý bakalým..
Yer Ýmleri