Sayfa 140/650 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Sayin tredman gunu birlik alip satan yatirimci degil sadece maceracidir benim gozumde😎

SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by levo_81 Yazıyı Oku
    Sayin tredman gunu birlik alip satan yatirimci degil sadece maceracidir benim gozumde��

Burada zarar yazanlar malesef hepsi uzun, hatta çok uzun yatırımcı. 60 bin endekste 5 ten kakalanan mallarıyla 110 bin endekste mutlu mesut yaşamaktalar... Neyse ben moral bozguncusu olmayayım da. Gerçekleri bilin diye şey ettim .)
    Aramıza tekrar hoş geldin...
    YTD

3. Birşey ilave etmeliyim KAP a haber gönderilip mal çakma hadisesi hiç unutmayacağım bunun sebebi olanlarını?

Hayırlı olsun bol kazançlar.

4. Bağlı ortaklığımız Pamukova Elektrik Üretim A.Ş. *bünyesinde yer alan İklimya Üretim A.Ş.'ye ait kalan payların devri (İlmühaberlerin Yedieminden Teslim Alınması) süreci ile ilgili olarak 4 . nolu ek protokolde öngörülen TRİ'lerin *(%40'lık kısmının) 07.07.2017'ye kadar değiştirilmesine yönelik tarih karşılıklı mutabakatla 31.07.2017 olarak yeniden belirlenmiştir. Söz konusu değişimin yapıldığı gün Yedieminde bulunan İlmühaberler Pamukova tarafından teslim alınacaktır.*

Bu haber vardı...

5.  Alıntı Originally Posted by levo_81 Yazıyı Oku
    Sayin tredman gunu birlik alip satan yatirimci degil sadece maceracidir benim gozumde😎

Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    Burada zarar yazanlar malesef hepsi uzun, hatta çok uzun yatırımcı. 60 bin endekste 5 ten kakalanan mallarıyla 110 bin endekste mutlu mesut yaşamaktalar... Neyse ben moral bozguncusu olmayayım da. Gerçekleri bilin diye şey ettim .)
    Aramıza tekrar hoş geldin...
    YTD
    Syn levo 2.84 le beklemedeyim. Dedikleri gibi alir almaz 3-5 kademe caktilar asagi.
    Bizde nasip dedik guvenip bekledik.
    Sonuç mu?
    Ha bu arada uzuncu falan muhabbetlerine cevaben ; 5.×× lerden alıp beklemek vardir.
    2.×× lerden alip beklemek vardir. Ikiside uzun vadeli mi yani simdi anlamadim??;)

6. Sizleri cok iyi anladigimi dusunuyorum.herkesin yatirim stratejisi ayridir.umarim kazancli cikarsiniz.

7. Kendi yatırım stratejim
    Hissenin dibini görüp artık cıkış trendine girdiğini ağır ağır yol aldığını ama böyle devam etmeyecegini dusunmekteyim.
    3 gün mü 3 aymı bilemem ama o Galip bir gün buraya gelecek..

8. Derinlik paylasabilecek varmi.

Sayfa 140/650 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •