Sayin tredman gunu birlik alip satan yatirimci degil sadece maceracidir benim gozumde😎
SM-A500Y cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin tredman gunu birlik alip satan yatirimci degil sadece maceracidir benim gozumde😎
Birþey ilave etmeliyim KAP a haber gönderilip mal çakma hadisesi hiç unutmayacaðým bunun sebebi olanlarýný?
Hayýrlý olsun bol kazançlar.
Baðlý ortaklýðýmýz Pamukova Elektrik Üretim A.Þ. *bünyesinde yer alan Ýklimya Üretim A.Þ.'ye ait kalan paylarýn devri (Ýlmühaberlerin Yedieminden Teslim Alýnmasý) süreci ile ilgili olarak 4 . nolu ek protokolde öngörülen TRÝ'lerin *(%40'lýk kýsmýnýn) 07.07.2017'ye kadar deðiþtirilmesine yönelik tarih karþýlýklý mutabakatla 31.07.2017 olarak yeniden belirlenmiþtir. Söz konusu deðiþimin yapýldýðý gün Yedieminde bulunan Ýlmühaberler Pamukova tarafýndan teslim alýnacaktýr.*
Bu haber vardý...
Syn levo 2.84 le beklemedeyim. Dedikleri gibi alir almaz 3-5 kademe caktilar asagi.
Bizde nasip dedik guvenip bekledik.
Sonuç mu?
Ha bu arada uzuncu falan muhabbetlerine cevaben ; 5.×× lerden alýp beklemek vardir.
2.×× lerden alip beklemek vardir. Ikiside uzun vadeli mi yani simdi anlamadim??;)
Sizleri cok iyi anladigimi dusunuyorum.herkesin yatirim stratejisi ayridir.umarim kazancli cikarsiniz.
Kendi yatýrým stratejim
Hissenin dibini görüp artýk cýkýþ trendine girdiðini aðýr aðýr yol aldýðýný ama böyle devam etmeyecegini dusunmekteyim.
3 gün mü 3 aymý bilemem ama o Galip bir gün buraya gelecek..
Derinlik paylasabilecek varmi.
Yer Ýmleri