Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
Endeks ağırlığı olan bazı tahtalar ve bankalar dolar bazlı günlük grafları bende bozulmaya başladı .
bugunkü kapanışla beraber önümüzdeki haftanın ilk günkü kapanışları günlük ortalamalar için önem arz eder.
önümüzde sadece 8 mart fıch havucu var , bu rapor daha önceden hazineye bildirildiğinden birileri bizden önce sonucu biliyor olacak.Pas geçilirse hazır bilançolarda geri atıldığına göre pıst 100 yatay ve düzeltme ile hareket edeceğini düşünüyorum yeni havuç gelene kadar.
dip not.
yaptığım analizleri anlamayıp burada iftira ve algı kurmaya çalışan andavallar okumasın direk RED tuşuna basıp geçsin.Gerçi bunu çok yazdım ama hep okumaya takip etmeye devam ettiler.Bu yüzden benimle bu konularda konuşacak kişi ve kişiler teknik bir görüşü varsa koyar konuşuruz .
sindoma abey takıldığımız enstrümanlar, teknik ve vade anlaşıyışımız farklı olsa da benim de beklentim bu minvalde. ben de S&P ve global eşliğinde son bir mini tepe ihtimali mevcut olsa da(X100 8.917 de bu ihtimal pert olur). Bu mini tepe de Xu100 için 9.610 sınırı var bende. orayı geçerse kartlarımı yeniden karmam gerekecek abey.