Alýntý Originally Posted by Kandinsky Yazýyý Oku
Fiili dolaþýmda 389 mio lot var yanlýþ olmasýn.
Genel kurulda bence bedelsiz kesin yapacak bu kadar sermaye tavaný yükselttiler boþa deðildir,yanýnda tahsisli de yapacak sanýrým kaðýdýbu kadar baskýladýklarýna göre ucuzdan kapatacaklar yine böyle olursa ufak ufak paylarýmýzý iyice küçültmüþ oluyorlar.
Son tahsisliden önce lotlarýn %60’ý dýþardaydý bunu %50’nin altýna çekti þimdi bakalým ne yapacak.Kaðýda sahip çýkmayan yaptýðý ana iþ kolu dýþýnda tahta oyunlarýyla parayý götüren bir ekip var.
Mayýs ayýndan önce bu kaðýttan bir hayýr gelmez diye bir his var içimde
Hiçbirþey bildiðimden deðil tamamen atmasyondur yazdýklarým al sat tut tavsiyesi deðildir.
benim bahsettiðim dolaþýmda olan deðil odaþýn21,76 dan aldýðý tahsislimaliyetini baz alýyorum. odasa 240 girdim 1,20 leri süpürerek 13 lere geldi. söyledðini doðru. hatta kasti caza falan aldýrýp brüt takas yaptýlar. dediðiniz gibi tahtanýn kitabýný yazmýþ çakal grubu. 2028 kadar sermaye 10 milyar olacak. þimdiki sermayenin 7 katý. tabi hayalleri var. hayaller güzel. ne kadar deðerledirebiliriz bilmiyorum. evet mayýsa kadar yataya saracak diye düþünüyorum. borsada öyla yapar gibi geliyor. bu kaðýda giren eylül ekim hatta 2025 i göz önüne almalý tabi canteden zengin olmak istiyorsa