Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
10 Mayıs 2023'te yani genel seçim öncesi tüpraş,thy,kardemir ve gesan vardi elimde. Ve ıst üste gelen depremdi,seçimdi derken çöp haline gelmişti hisseler. Doların 19.5 oldugu ongüm tüpraş 70 lirayken bugünkü kurda 115 lira yapiyor. Güncel fiyatı 170 lira yani reel olarak çöp fiyatinin %50 üzerinde. Thy 120 liraydi simdi bu hesapla 192 yapiyor. Simdi güncel olarak 285 lira ve reel olarek çöp fiyatının %50 üzerinde. Kardemir 14 lirayken bugün 23 liraya tekabül ediyor çöp fiyatı ve güncel değeri 23 lira. Yani kardemir milim oynamamis ve o günkü çöp fiyatinda. Peki ya Gesan? O güm 46 liraymiş. Yani çöp fiyatinin bugünkü karşılığı 77 liraya denk düşerken güncel fiyati malumunuz 64.8 Yani reel olarak.o günkü çöp fiyatinın bile %20 gerisinde!!!!! Bunun izahı olamaz arkadaşlar!
Teşekkür ederim sayın Ömür, çok güzel bir açıklama olmuş. Kesinlikle ama kesinlikle satmayı düşünmüyorum ama maalesef kuyruk acımız da çok taze daha. Maliyet 112 civarında sabırla taşımaya devam ediyorum. Artık evladiyelik bir hisse oldu benim gözümde.

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi