Alıntı Originally Posted by smsnl Yazıyı Oku
Bu sabir olayı gerçekten çok zor. Sabri veren Allah kazancı da nasip eder inş. Bol kazançlar…


Sent from my iPhone using Tapatalk
Dünyanın bir çok anlı şanlı ekonomisinde, emeklilik sistemi bazı ülkelerinde sağlık sistemi çökmüş haldedir. Bazı ülkelerde ise hem emeklilik hemde sağlık sistemi çökmüş durumda.
Japonya Fransa Almanya İngiltere.....
Ülkemizde de görüldüğü üzere emeklilik sistemi çökmüştür...Yaşlıları büyük bir ayakbağı olarak olarak görmektedirlet
Sağlık sistemimiz can cekişmektedir.

Ücretler düzeyi birbirine çok yaklaşmış adeta herkes asgari ücretli olmuştur.

10.bin liralık emekli maaşı ile bu ülkenin bugünlerinde emeği olan yaşlılar ölüme fakirliğe açlığa mahkum edilmektedir. Bir simit fırında 15 TL...yeni bir iskarpin 3 bin TL bir alelade gömlek mintan 700..800 liradan başlıyor.. çarşı pazarda develüasyonlu fiyatlar yaşanırken merkez bankası doları tutma adına milyar dolarlar yakmakta ... Haram olan tatil fiyatlarında bile Yunanistan'da tatil Türkiye'den 1 kat daha ucuz hale gelmiştir.
Sonuç olarak emeklilik sistemimiz cöktü... Yeni emeklilik sistemi borsa...
Tınaztepe sağlık gibi geleceği parlak temettü veren büyümeyi ilke edinen nadide şirketleri bulup yıllarca biriktirmek artık tek çare..!
Borsada artık sabah al aksam sat dönemi bitti... Tanıdığım Genc doktorlar mesela emeklilikleri için Tınaztepe alıyorlar her ay ve satılmamak üzere yaşlılıklarında 10nbin lira yerine Tınaztepe temettüleriyle gecinebilmek için.. Bunun içinde mecburen yada severek insanlar sabır göstermek zorundadır..
Yoksa 2 günde biten 10 bin lira ile emeklilik gecmez..

Yeni emeklilik sistemi hayırlı Uğurlu Olsun.