faaliyet raporundan:

"Yatırımlarımızın bir sonucu olarak, yabancı misafirlerimize sunduğumuz sağlık hizmetlerini genişletecek ve uluslararası standartlarda hizmet sunmayı sürdüreceğiz. Sağlık turizmi alanındaki büyüme hedeflerimize odaklanarak, uluslararası alanda adımızı daha fazla duyurmayı ve dünya çapında tanınan bir sağlık markası olmayı amaçlayacağız."

"Şirketimiz tarafından daha önce KAP’ta duyurularını da yapılan İnciraltı mevkii 1316 ada 5 parselde kayıtlı Bahçelerarası Mahallesi Mithatpaşa Cad. N44 Balçova/İZMİR adresinde bulunan AVM ve Otel binasından oluşan kompleks sağlık turizmine yönelik faaliyet gösterecek tam teşekküllü bir hastane ile laboratuvarlar, fizik tedavi merkezleri, sağlıklı yaşam spor alanları, medikal malzeme ve ilaç satıcıları vb. gibi tıbbi yan hizmetlerin sunulacağı bir sağlık kompleksine dönüştürmek amacı ile şirket devri yöntemiyle satın alınmıştır. Bu amaca yönelik olarak;
-%100 bağlı ortaklığımız Tınaztepe Özel Sağlık Hizmetleri AŞ.‘nin İzmir ili Torbalı ilçesinde işletmekte olduğu 75 yataklı hastanesinin İzmir/Balçova’daki anılan adrese taşınması için İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne 08/11/2023 tarih 661 Sayılı yazımız ile
müracaat edilmiş, müracaatımıza İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından olumlu yanıt alınmış olup mimari projeler talep edilmiştir.
- İzmir Balçova Belediyesine 31/01/2024 tarih ve 32978 sayı ile hastane yapımı için inşaat projemiz verilmiş olup, projemiz hali hazırda inceleme aşamasındadır. Bu sürecin önümüzdeki dönemde tamamlanarak inşaata başlanması ve takvime uygun ilerlenmesi halinde de 2025 yılı son çeyreğinde satın alma amacına ulaşılması öngörülmektedir."