Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
Dediğiniz gibi esas hikâyesi stratejik dönüşüm süreci. Öyle ki, burada yuh diyecekleri kadar güzel temettü vereceklerdir. Hatta bunu bir yatırımcı sunumunda ifade etmişlerdi. ABD doları bazında çok iyi bir temettüsü olacak inşallah önümüzdeki beş sene içinde. Artık rafinerinin dalgalı denizine karşı korunaklı bir enerji şirketi olmanın keyfini çıkaracağız.

Tanker kısmına dair bilgiye ulaşabileceğimiz nokta adres var mı yoksa piyasadan mı yoklama çekebiliriz?
Yok bir arkadasım var sektörden ona soracaktım.
Ama tanker için şirketten de öğrenebiliriz.
Şunu ifade etmekte sevinçliyim şirketin buraya dogru evrileceğini buralarda tek tek yazmıstık 2021 öncesi bu da beni sevindiriyor.
Hatırlayacaksınkz gecmiş sunumlarda rüzgar güneş ernejilerinden gelen elektriği biz kullanacagız demişlerdi.
kullanmadıkları ihtiyac fazlasını satabilirler diye ifade ettik hakkaten de yanlış anlamadıysam buna da baslamıslar.
Tüpraş catı enerji şirketi ben entek i aygazla beraber katsalar daha iyi düşünüyordum bunu da cok önceden burada değil ama özel notlarıma almısım gecen baktım. aygaz ı şirketin içine almamaları beni üzdü.
Operasyonel karlılık saglar çünkü.Vardır bir bildikleri.
Velhasılı kelam tüpraş bireye havayoluna denizyoluna ve güneş ve tüzgar aracılıgıyla da enerjinin baska kol üretimine girmesi hasebiyle adreslenebilir pazarını yıllar içinde cok kuvvetlendirdi.
Nakit akısı da şirketin beklentilerinden fazla olacaktır.
Ancak bu yazdıklarımın hepsi yatırım tavsiyesi değildir.
Benim kişisel pozisyonum yok ancak yegebimin hisseleri sebebiyle yakından takip ediyorum.
Bir gün döner miyim belli olmaz😀
İlgiyle baslıkları takip ediyoruz.
Ytd