Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
Millet çözmüş tahtayı, BofA alınca en geç bir kaç güne yada ertesi gün geri basıyor,haliyle almaya başladığında malı BofA ya yukardan kasnaklayıp satmaya başladığındada alış kademelerinden çekilip bofa zayıf kademelere ard arda verip hisseyi ezince en diplerden tüm verdiğini alıp tekrar alışa geldiğinde vermek suretiyle yollarını buluyorlar..temiz iş ama bakalım nerede terse gelecekler,hoş bu tahtada terse gelen hiç görmedim.Hareketleri hep aynı,gördüğümü yapsaydım paranında bofanında içinden geçmiştim[emoji12]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen bu şekil devam,dün bofa alınca %4 yukardan malı bofa robotuna kasnaklayanlar bugün bofa robotuna %4 aşağıdan sattırıp mallarını yerine koyup paracıklarınıda heybelerine indiriyorlar.Olan sadece bundan ibaret,gerisi bu hisse özelinde hikayeden ibaret.Aksi bir durum olsa seve seve yazardım ama olan bu.ACN artıyor hemde istikrarlı artıyor ama hissenin oralı olduğu bile yok.Sağlıklı bir piyasa olsa Aksa nın şu an tamamen ACN motivasyonu ile forse etmesi lazım.Bunu bile göremeyen varsa diyecek söz yok.Yabancı deseniz zaten aksaya uğrayanı yok,piyasa genelindende 3 haftadır çıkıyorlar.Klasik mayısta sat git hareketi işte.Ülkeye 2010 larda akın eden uzun vadeli taşıyıcı nitelikli yabancı gelene kadar asansöre devam.Onlarda zaten gelince banka holding vs devlere gelecekler.Sonrasında şaşırıp geleni olursa olur aksaya.Realist bakışla durum bunlardan ibaret.Romantik bakışla Aksa dünyanın en iyi şirketi[emoji12]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi