Sayfa 33/187 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 257 - 264 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Bölünme onayı ne zaman gelir?

2.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    Aksa'yı tanıyanlar nasıl da belli oluyor
    Zamanla öğrendik hocam. konu Aksa olunca en iyi olduğu günde bile hep temkinli iyimser olunmalı, fazlasını hayal etmek istenmeyen sonuçlara sebep olabilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    130 ve üzerinde kademeli olarak satacağım diye aylar önce belirtmiştim, bugün tavandan (124,40+4,5 temettü) 128,90 dan ilk partiyi verdim. 130 üzerinde satıcı olmaya devam edeceğim, net kar kadar lotu ise paşanın emellerini canlı yaşamak için portföyde bırakacağım.

Vatana millete ve tahtacı kermite hayırlı uğurlu olsun, hareketlerinin devamını dilerim
    29 Nisan tarihinde verdiğim fiyatın üzerine 3 kez çıkmayı başardı, zirvesiyle verdiğim fiyat arasında dar bir marj olduğu için ikinci postayı koymadım. Şimdi ikinci posta için fiyatımı belirledim. 144 üzerinde ikinci postayı satacağım. 3, 4 ve 5. postalar yeni hedef fiyatlar için yılın son çeyreğinde tahtaya düşecek.

Sattıklarımı yerine koydum mu, hayır. Satacaklarımı yerine koyacak mıyım, hayır.

Tahtacı kermit, bekle beni anacığım...

4. ---Bölünme onayı ne zaman gelir?-----

Bugünde olabilir 3 ay da sürebilir SPK garip bir kurum.. sırada bekleyen çok bedelsiz ve bedelli için belirli bir kural yok.

Fakat Aksa temiz firma fazla uzatacaklarını zannetmiyorum.
    Bana balık tutmayı öğretme, balık ver.

5. Millet çözmüş tahtayı, BofA alınca en geç bir kaç güne yada ertesi gün geri basıyor,haliyle almaya başladığında malı BofA ya yukardan kasnaklayıp satmaya başladığındada alış kademelerinden çekilip bofa zayıf kademelere ard arda verip hisseyi ezince en diplerden tüm verdiğini alıp tekrar alışa geldiğinde vermek suretiyle yollarını buluyorlar..temiz iş ama bakalım nerede terse gelecekler,hoş bu tahtada terse gelen hiç görmedim.Hareketleri hep aynı,gördüğümü yapsaydım paranında bofanında içinden geçmiştim[emoji12]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

6. Yıllarca hem yerli hem yabancı müşterilere execution yaptım. Yeri geldi bazı enstrümanlarda market in en büyüğü ben idim ( müşterilerim sayesinde) bir müşterim order verdiğin de aldım. Tam biter bitmez başka müşterim geldi geri bastım. Sonra internete girip insanların hayalgücüne bakınca gülerdim.

Hatta bazen ben x bankası olarak alırdım, bizim bankanın algoritmasını kullanan (ismini saklamak için) başka mişteri satardı. Millet afallardı, x bankası dalga geçiyor diye.

Diyeceğim o dur ki, bu tür şeylere kafa yormayın arkasında da farklı komplo teorileri aramayın. Bugun x bankasının emeklilik şirketi ufak bir ücrer vererek BoFa nın elektonik orderlarını kullanabiliyor. Siz yabancı alıyor sanırken 2. Sınıfr bir bankanın vasat portföy yöneticisi alabiliyor

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    862
    2020 yılında da yüzde 100 için başvurmuştu spk yüzde 75 onaylamıştı, 1100 diye hayal kuruyoruz ama gerçekler başka olmasın...

8. 120 ustunde ciddi maliyetlenmeler oldu,130-140 ustune alistirmak lazim artik

Sayfa 33/187 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •