Sayýn tigi deneyim ve tecrübelerimize saygýsýzlýk etmek istemem ama bakýn iþte görüyorsunuz manzara ortada.Ama inanýn bana bu hisse sizin bahsettiðiniz karýþýklýkta olan bir hisse deðil.Çok düz,görüldüðünden fazlasý deðil,görülenin ta kendisi.O sebeple türlü çeþit stratejiler,teoriler vs üretmek insanýn bu hissede ütopik þeylere kendisini inandýrmasýna vesile olmaktan baþka bir iþe yaramaz.Aksaya olduðundan fazla deðer verenlerin hepsi fýrsat getiri kulvarýnda çok ciddi bedel ödedi ve ödemeye devam edecek.Bunu Aksa 8 lira iken tercihini 17 liradan Ford, 39 liradan tttrak alarak kullanmýþ birisi olarak söylüyorum.Bu iki hissedeki deðer artýþlarý bir yana aldýðým temettüler bile Aksa yý 3 ile çarptý son 3 senede!Sizde bilirsiniz ki her hissenin bir karakteri vardýr ve kolay kolay deðiþmez.Buna at sahibine göre kiþnerde diyebilirsiniz.Aksa kaliteli bir þirket bunu her daim belirtiyorum ancak göründüðünden fazlasýda asla deðil.Bunu kabul eder ve stratejilerinizde çok daha kaliteli ve karakterli hisselerin olduðunu kabul ederek hareket ederseniz kendinize iyilik etmiþ olursunuz,kimseye deðil.Syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Sizin neyinizi düþünecem banane sizden tanýmam etmem,millet iyice romantiðe baðlamýþ elindeki þirketlerle romantik iliþki yaþýyor.Hissenin serseri mayýn hareketleri psikolojileri iyice tarumar etmiþ gelip ona buna saçma sapan ithamlar vs vs…neyse banane ya.Anlayana sivrisinek saz anlamayana çokta týn
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Yer Ýmleri