teknikten hiç de küçümsenmeyecek derecede anlayan biri olarak
cümleye bak..cümle yapısından teknikten ne kadar anladığı belli..Biiznillah
froto dan aşinayım bu şahsa..göründüğü yada daha doğrusu görünmeye çalıştığı gibi biri değil..yüzüne karşı bir şey diyemez,arkandan isim vermeden laf sokmaya çalışır,teknik i bırak temel olarak da senle çatışmamak için köşe bucak kaçar,kendine aklınca yandaş arayıp bulup karşılıklı çalıp oynayan 7 lot la çevre yapıp sevilmeye çalışan ,bir yere ait olmak isteyen ama teknik ve temel olarak bırakın başkasına kendine bile bir yararı olmadığı için bunu ancak kahve muhabbetleri çerçevesinde sağlamaya çalışan,büyük ihtimalle yakın çevresinde bile bir yer verilmeyip boşluğu burada kapatma arzusunda yanıp tutuşan biri bu zat..
hiç üşenmedim tüm paylaşımlarını okudum...evlere şenlik.....zaten okuyan anlar.
froto dan kendine bir acı edinmiş ki bir arkadaş daha kötü haddini bildirmişti,az bir kıskançlığı var çünkü kendinin yapamadığını yapan ve dedikleri teknik ve temel olarak çıkan çevresinden takdir alan insanları kıskanmış, e bu mahvilde zatı aliyelerinin de bir yeteneği bilgisi donanımı olmadığı için köşeden seyretmiş,kendince bilenmiş biri..
insan psikolojisinden "hiç de küçümsenmeyecek derecede anlayan biri olarak" şunu da söyleyeyim bir dinlersin bir şey demezsin ,iki dinlersin bir şey demezsin e üçüncüde canın sıkılır..bir şey demek durumunda kalırsın ..şu anki gibi..
o yüzden sen kendi işine bak kardeşim,belli ki bu lig sana göre değil..sen birşeyler öğrenmeye bak,faydalanmaya bakteri gelir soru sor ,kendini geliştir..kimseye sataşma..ben üşenmedim,sende üşenme bir paylaşımlarını oku tarafsız bir gözle..dediğimi anlayacaksın..kendini geliştir,biz de elimizden geleni yaparız....