hayırlı olsun kardeş inşallah kazanırsın buralar tüpraş için pahalı değil.allah pişman etmesin fatih bey.üç ay önce 180 lerde çıktım üç ayda bil milyona yakın fon getirisi ile birlikte 31 bin lotum vardı şimdi 41 bin lot alabiliyorum.150 lere gelince daha rahat alınır. oralara düşermi bilmem arada bakıyorum işte.yüksekten satıp düşükten alınca daha karlı oluyor.hisse alıp beklemek yastık altından elbette iyidir.yatırım fonlarının getirisi borsanın çook üzerinde vurgulamak istediğim gerçek bu sayın arkadaşım.
ters fincan kulp..hissenin tuprs olduğunu unutun..teknik analizle bakın..fincanın derinliğini al,boğaz çizgisinden aşağı ver geleceği hedef bu yazılan..var mı formasyonda hata?..yok. formasyon hedefinde hata var mı? yok..
zaten o daire içerisindeki dirençlere de cuk oturuyor..bu kenarda kalsın..
şimdi bugün kü kapanışa gelelim..
hani demiştik ya 2 tane flama formasyonu var..kötü olana bakıyoruz.çanak dairesinin içerisinde..flama hedefi de bakın nereye cuk diye oturuyor..137..
bu flama çalışırsa 137...137 de olursa ne tamamlanıyor....fincan kulp...o da nereye gider......
yine ilk resme bakalım:
156,7 den aşağı hacimle geçerse....dikkat edelim
Kritik günlerdeyiz hem hisse bazında hem de genel olarak. İşin kötüsü grafiği temel de destekliyor marjlar yeterli düzeyde değil, bu çeyrek de bakımdan dolayı vs. bilanço iyi gelmeyecek yüksek ihtimal. ne diyelim inşaallah ikinci grafik çalışır da 157 son durak olur Gürsel bey. Teşekkürler
Froto öyle bu böyle.. maliyetler düşük de sabrediyorum kendi adıma, ama itiraf edeyim çok sıkıldım🙂 bazen düşünüyorum da maliyetin düşük olması da insanı tembel kılıyor bir zaman sonra.. arada maliyetleri yenilemek gerekiyor sanırım🙂
düşük maliyet büyük avantaj..manevra yaptırır..
elinde para var diyelim...bekle 165 i..burdan örnek veriyorum..baktın hacimle geçti..2.gün gir...185 oldu diyelim..yeter Allah bereket versin dedin..al aradaki kar ı..ekle froto ya yada buna..al sermayeni tekrar..o aldıkların bileşik getiri..0 maliyet lot..ekle tuprs ın üstüne..lot sayın arttı,maliyetin düştü..
elinde para yok diyelim..
bekle 157 yi..baktın düştü..tedbirlisin diyelim 2 mum sonra sattın...155 den..gideceği yerde belli..137 ye geldin,dedin ki bu kadar yeter..al 137 den topla...lot un arttı,maliyetin düştü..
froto da yaptığımız da buydu..
bist30 kağıtları bile her sene 2-3 kere bu şansı veriyor sana...
ha terslik oldu,haber geldi yada ülkede birşey oldu..sıkıntı yok..bist30 daki kağıtta kaldın zaten..
Yer İmleri