hayýrlý olsun kardeþ inþallah kazanýrsýn buralar tüpraþ için pahalý deðil.allah piþman etmesin fatih bey.üç ay önce 180 lerde çýktým üç ayda bil milyona yakýn fon getirisi ile birlikte 31 bin lotum vardý þimdi 41 bin lot alabiliyorum.150 lere gelince daha rahat alýnýr. oralara düþermi bilmem arada bakýyorum iþte.yüksekten satýp düþükten alýnca daha karlý oluyor.hisse alýp beklemek yastýk altýndan elbette iyidir.yatýrým fonlarýnýn getirisi borsanýn çook üzerinde vurgulamak istediðim gerçek bu sayýn arkadaþým.
ters fincan kulp..hissenin tuprs olduðunu unutun..teknik analizle bakýn..fincanýn derinliðini al,boðaz çizgisinden aþaðý ver geleceði hedef bu yazýlan..var mý formasyonda hata?..yok. formasyon hedefinde hata var mý? yok..
zaten o daire içerisindeki dirençlere de cuk oturuyor..bu kenarda kalsýn..
þimdi bugün kü kapanýþa gelelim..
hani demiþtik ya 2 tane flama formasyonu var..kötü olana bakýyoruz.çanak dairesinin içerisinde..flama hedefi de bakýn nereye cuk diye oturuyor..137..
bu flama çalýþýrsa 137...137 de olursa ne tamamlanýyor....fincan kulp...o da nereye gider......
yine ilk resme bakalým:
156,7 den aþaðý hacimle geçerse....dikkat edelim
Kritik günlerdeyiz hem hisse bazýnda hem de genel olarak. Ýþin kötüsü grafiði temel de destekliyor marjlar yeterli düzeyde deðil, bu çeyrek de bakýmdan dolayý vs. bilanço iyi gelmeyecek yüksek ihtimal. ne diyelim inþaallah ikinci grafik çalýþýr da 157 son durak olur Gürsel bey. Teþekkürler
Froto öyle bu böyle.. maliyetler düþük de sabrediyorum kendi adýma, ama itiraf edeyim çok sýkýldým🙂 bazen düþünüyorum da maliyetin düþük olmasý da insaný tembel kýlýyor bir zaman sonra.. arada maliyetleri yenilemek gerekiyor sanýrým🙂
düþük maliyet büyük avantaj..manevra yaptýrýr..
elinde para var diyelim...bekle 165 i..burdan örnek veriyorum..baktýn hacimle geçti..2.gün gir...185 oldu diyelim..yeter Allah bereket versin dedin..al aradaki kar ý..ekle froto ya yada buna..al sermayeni tekrar..o aldýklarýn bileþik getiri..0 maliyet lot..ekle tuprs ýn üstüne..lot sayýn arttý,maliyetin düþtü..
elinde para yok diyelim..
bekle 157 yi..baktýn düþtü..tedbirlisin diyelim 2 mum sonra sattýn...155 den..gideceði yerde belli..137 ye geldin,dedin ki bu kadar yeter..al 137 den topla...lot un arttý,maliyetin düþtü..
froto da yaptýðýmýz da buydu..
bist30 kaðýtlarý bile her sene 2-3 kere bu þansý veriyor sana...
ha terslik oldu,haber geldi yada ülkede birþey oldu..sýkýntý yok..bist30 daki kaðýtta kaldýn zaten..
Yer Ýmleri