Ben de artik asagidan alip yukaridan satacagim.
Biktim beklemekten![]()
Ben de artik asagidan alip yukaridan satacagim.
Biktim beklemekten![]()
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sn.mtngvn,
formasyon ve hedefini çýkaralým...önümüzde duruyor..kaðýdýn ismi önemli deðil..orda ki kritik noktalarý belirliyorum..
156 var ilk etapta sonra 137..zaten kademeli bakýyoruz gün be gün takip ediyoruz..
formasyon diyor ki herþey çalýþýrsa 90 lara gelir...
sonra kaðýdýn ismine geçiyorum..tuprs...
gelmez...o kadar gelmez..
ama 156-137 arasýnda biraz dolaþýr..hatta 137 ye de iðne atar..benim kabul ettiðim en kötü senaryo..onu takip ederim..sizin dediðiniz gibi temettü teamülü ve karþýlýðýda var..kaðýdýn adý var..
düþüþ baþladý..156 yý geçti,154 den çýkarým...140-141 de %80 ni toplarým..düþüþ devam ediyor,137 den de düþtü.en son malý da 132-133 den alýrým...
dibi ve tepe yi yalnýz acemiler bulur...acemiler arar..
156 dan satýp 90 lardan almak yok..
bu sorunuz vesilesi ile teknik den istifade þeklimi de açýklamýþ olayým..sonra çok yanlýþ anlaþýlýyoruz...
Bismillah
Tatilin ilk günü ilk parti alýmlarýmý yapmaya baþladým.Tüpraþýn dönüþüm/deðiþim planlarý ,favök ve karlýlýðýnda yaþayacaðý büyük ve kalýcý sýçrama ile bambaþka bir þirket haline gelecek olmasý ve tabi edeceði muazzam karlarýn daðýtýlabilir kýsmýnýn %80 ini temettü olarak daðýtacak olmasý aþýrý cezbedici.Hedef Allah ömür verirse 2030 sonrasý.Sabýr göbek adýmýz,irade ile yýlmadan 2030 sonrasý tüpraþý biriktirme devrinin kendi adýma startýný vermekten mutluluk duyuyor ford forumundan dudu ve gürsel abilere selam ediyorum.Haydi bismillah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Yer Ýmleri