-
Twitter'da takılmak Starbucks'a eşdeğerse Hissenet forumu kenar mahallenin arka sokağındaki çay ocağından bile daha düşük seviye.
Her türlü zevzekliği, şaklabanlığı, aptallığı, cahilliği zorlanmadan özümseyen moderatörler benim içeriği dolu ve özenle yazılmış mesajımı silerek kendi seviyelerini belli etmiş oldu. Bunu da silsinler ama bu defa kişisel utançlarından yapacaklar.
Çocuğun biri çıkmış kurtlar vadisi seviyesinde bilgisiyle yanıltıcı şeyler yazıyor, bende adam yerine koyup doğrusunu anlatıyorum. Ülkede faiz oranını belirleyen şahsın kim olduğunu ve o istemese bugünkü rekor faiz oranlarının olmayacağını, tüm bunlara karar verenlerin kaç yıldır karar alıcı konumda olduklarını hatırlatıyorum. Moderatörlerde nasıl bir zeka varsa artık, bunu siyasi yorum olarak algılıyor. Adam kendi söylüyor "Merkez Bankası bana bağlı, kararları ben alırım diye" size ne oluyor???
Bu konunun hisse forumuyla ilgisi yok diyorsanız demek ki şirketlerin en büyük gider kalemlerinin faiz ödemeleri olduğunun farkında değilsiniz. Faizler, bunu belirleyen kişi ve sonuçları hisse forumlarıyla ilgili değil ama arka sayfalardaki tüm zırvalar ilgili???
Sadece zaman kaybına neden olan bu platformla son münasebetimdir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri