Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
Saygıdeğer yönetici....ben böyle haberleri...her türlü medyada....görmeye bile tahammül edemiyorum....

Böylesine haberleri medya gümdemde tutsun...hergün birkaç dakika...insanlar delirir yahu....

Kaç gündür bu ülke...Narinden bahsediyor....bu durumda çok anormal....

Güç erki gündem değiştiriyor....

Memleket her türlü derdest olmuş....

Koca ülke ne ile uğraşıyor....!!!!!!!

Yetmedi....Refaba denilen kişi....sanırım bu vatandaş aşırı yaşlı....daha önce yaşlılığından ve aşırı kayıplardan bahsetti ......kendinin ne durumda olduğundan haberi yok....beni ne ile suçluyor....bir an önce iyi bir doktora gözükmesi lazım....!!!!!!!!!!
2 yaşında bir bebek istismara uğrayıp darp ediliyor , 8 yaşında bir kız çocuğu günlerce bulunamıyor sonra dere yakınında öldürülmuş olarak bulunuyor herkes sessiz , bir milletvekili çıkıyor bir açıklama yapıyor akıl alır gibi değil , hala çocuğu kim , neden öldürmüs belli değil siz bunu anormal görüp gündem değişikliği diyorsunuz .. Vallahi bu olaylar gündemde tutulmayacaksa ne gündemde tutulacak ? Narin olayı böyle bir hale gelmeseydi unutulup kapanıp gidecekti bu sebepten gündem değişecekse bunlar yüzünden değişsin .. Bu yaşananlar akıl alacak gibi değil