Sayfa 138/391 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 3121 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Saygıdeğer yönetici....ben böyle haberleri...her türlü medyada....görmeye bile tahammül edemiyorum....

Böylesine haberleri medya gümdemde tutsun...hergün birkaç dakika...insanlar delirir yahu....

Kaç gündür bu ülke...Narinden bahsediyor....bu durumda çok anormal....

Güç erki gündem değiştiriyor....

Memleket her türlü derdest olmuş....

Koca ülke ne ile uğraşıyor....!!!!!!!

Yetmedi....Refaba denilen kişi....sanırım bu vatandaş aşırı yaşlı....daha önce yaşlılığından ve aşırı kayıplardan bahsetti ......kendinin ne durumda olduğundan haberi yok....beni ne ile suçluyor....bir an önce iyi bir doktora gözükmesi lazım....!!!!!!!!!!
    2 yaşında bir bebek istismara uğrayıp darp ediliyor , 8 yaşında bir kız çocuğu günlerce bulunamıyor sonra dere yakınında öldürülmuş olarak bulunuyor herkes sessiz , bir milletvekili çıkıyor bir açıklama yapıyor akıl alır gibi değil , hala çocuğu kim , neden öldürmüs belli değil siz bunu anormal görüp gündem değişikliği diyorsunuz .. Vallahi bu olaylar gündemde tutulmayacaksa ne gündemde tutulacak ? Narin olayı böyle bir hale gelmeseydi unutulup kapanıp gidecekti bu sebepten gündem değişecekse bunlar yüzünden değişsin .. Bu yaşananlar akıl alacak gibi değil

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Narin’in öldürülmesiyle ilgili Narin’in annesi , kardeşi , kuzeni ve amcasının da aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi .

Narin’in annesi ve 18 yaşındaki kardeşi kasten adam öldürmeye iştirakten tutuklanmaları talep ediliyor .
    Diğer 7 kişi hakkında suçluyu kayırmak ve suç delillerini yok etmekten tutuklanmaları talep ediliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Narin’in babası ile birlikte 10 kişi serbest bırakıldı

Narin’in 15 yaşındaki kuzeni ve 2 amcası suç delillerini yok etmekten adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi .

4. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,137
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Narin’in babası ile birlikte 10 kişi serbest bırakıldı

Narin’in 15 yaşındaki kuzeni ve 2 amcası suç delillerini yok etmekten adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi .
    Bu köy zengin bir köy,ama kazanç şaibeli,aşiret içi olduğundan,karşı karşıya geldiklerinden intikamlarını çocuklardan alıyorlar,sadece köy göstermelik adres,öyle olduğu için kollanıyor,zaten kollanmasaydı cinayet anında ortaya çıkardı,işin içinde tak partisi millet vekilide var,bu köydeki çocukları bebeleri alacaksın ateşe vereceksin,esasında konu istanbul sözleşmesine dayanıyor,bu pis işler için sözleşme fes edildi,yani tak partisinin içi çok karışık her an dağılabilirler baskı sonucu,üstelik biribirlerini ihbar bile edebilirler içlerinde ne varsa hepsi var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,137
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2 yaşında bir bebek istismara uğrayıp darp ediliyor , 8 yaşında bir kız çocuğu günlerce bulunamıyor sonra dere yakınında öldürülmuş olarak bulunuyor herkes sessiz , bir milletvekili çıkıyor bir açıklama yapıyor akıl alır gibi değil , hala çocuğu kim , neden öldürmüs belli değil siz bunu anormal görüp gündem değişikliği diyorsunuz .. Vallahi bu olaylar gündemde tutulmayacaksa ne gündemde tutulacak ? Narin olayı böyle bir hale gelmeseydi unutulup kapanıp gidecekti bu sebepten gündem değişecekse bunlar yüzünden değişsin .. Bu yaşananlar akıl alacak gibi değil
    Ne isterler bebelerden,daha o et parçası,nasıl insanlar türedi bu ülkede,caninin canisi,sapığın sapığı,bu durumlar için idam şart diyeceğiz oda zatın işine gelir,önüne geleni asar,mesela muhaliflere zıt,bir bahane bulur asar,çok güvensiz bir insan,üstelik yanar döner.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,137
    Borsa yine limoni,tekrar 9400 sınırında,zaten bugün hafta sonu,kafasını hafta tatilini rahat geçirmek isteyenler satıcılı olabilir,16 üstüne atan ISCTR 12.600-700 arasında seyir ediyor,ama yinede eskiye göre pirimli sayılır nede olsa ortalama 5000 cıvarından buraya gelmişti,esas bölünüş fiatı 4.500 cıvarıydı,hatta o zamanlar israrla yumulun demiştim,çünkü bu fiatlar mazi olacak ileridede diyede belirtmiştim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,137
    Teğmenlerin kılınç olayı devamlı kaşınıyor,önce ilgisiz olanlar yobazların baskısıylan tekrar gündeme geldi,bide yüzsüzce ordumuz diyorlar,yobazdan asker olmaz,anında savaşta seni satar filistinlilerin osmanlıyı sattığı gibi,üstelik kadın subayda istemiyorlar orduda

Sayfa 138/391 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •