Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Kap : Oba Makarna
Oba Makarna Sakarya Hendek fabrikamýzda 15.09.2024 günü (Bugün) bir patlama meydana gelmiþtir. Olaya önce fabrika çalýþanlarýmýz tarafýndan, kýsa bir süre sonra da Sakarya Ýtfaiyesi tarafýndan hýzlýca müdahale edilmiþtir.
Ýlk belirlemelere göre, 30 çalýþanýmýzýn yaralandýðý patlamada can kaybý yaþanmamýþ olmasý en büyük tesellimizdir. Yaralýlarýmýz hýzlý bir þekilde çevre hastanelere ulaþtýrýlmýþtýr. Yaralýlarýmýzdan bir kýsmýnýn tedavisi ayakta tamamlanmýþ olup, tedavisi devam eden çalýþanlarýmýzýn süreci tarafýmýzca yakýndan takip edilmektedir.
Tesisimizin depolama kýsmýnda meydana gelen ve üretim süreçlerinde uzun süreli bir aksamaya neden olmasý beklenmeyen patlamada önceliðimiz yaralýlarýmýzýn bir an önce saðlýðýna kavuþmasýdýr. Bu süreçte Gaziantep fabrikamýzda üretim olaðan akýþýyla devam edecektir.
Yaþanan bu üzücü olayda yaralanan çalýþanlarýmýza, ailelerine, yakýnlarýna, Oba Makarna Ailesi'ne ve tüm Sakarya halkýna geçmiþ olsun diyor, Sakarya Valimiz Sayýn Yaþar Karadeniz ve Valilik yetkililerine, Sakarya Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Sayýn Yusuf Alemdar ve Belediye yetkililerine, üstün gayretlerinden dolayý Sakarya Ýtfaiyesi'ne, Hendek Fabrikasý çalýþanlarýmýza þükranlarýmýzý sunuyoruz.
Yaralýlarýmýzýn saðlýk durumuyla ilgili iyi haberleri en kýsa sürede paylaþmak dileði ve umuduyla kamuoyunun bilgilerine sunarýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk bakanlýðý : Sakarya’nýn Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu 2’si aðýr olmak üzere 21 kiþi yaralanmýþtýr.
Yaralýlarýmýzýn tedavisi hastanelerde devam etmektedir. Vatandaþlarýmýza acil þifalar dileriz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Narin olayýný zat geldi lgbt olayýna baðladý,öyleya nasýl gündem deðiþecek,çünkü yobazlar zarar görüyor,o zaman mevlana hakkýndada söylenti var o ne olacak ?
Mr. Þimþek(Ýngiliz) yeni bir yönetmelik çýkardý! (Neresinden, nasýl çýkardý bilinmiyor?)
Alýþveriþ yaptýnýz, fiþ almadan çýktýnýz, kapýda Maliye Memurlarý. Size 5 Bin TL Ceza, Esnafa da 5 BÝN TL Ceza.
Þimdi Ýngiliz'e soru soralým;
Alýþveriþ yaptýðým dükkan sahibi Suriyeli!
Kayýtlý çalýþsa bile, Türk Esnaftan daha az vergi veriyor. Kaldý ki çoðu kaçak çalýþýyor. Fiþ tabii ki yok!
Alýþveriþi yaptým, fiþ istedim, adam yok fiþ, yallah dedi.
Çýktým, Maliye Memurlarý; "Fiþi görelim" dediler.
Fiþ vermedi, fiþ dedim adam yallah diye kovaladý, dedim!
Soru þu Ýngiliz;
Bana nasýl ceza keseceksiniz? Elbette kesemeyeceksiniz! O zaman vatandaþlara, Suriyeli dükkanlardan alýþveriþ yapýn, onlar daha ucuz mu, diyeceksiniz? Gücünüz Türk Milletine mi yetiyor?
Ýngiliz Mehmet, sen gerçekte Suriyeli misin?
https://x.com/rifatserdaroglu/status...076997454?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Yer Ýmleri