Selamlar.. Bazı arkadaşlar bilgiye ulaşılamama durumunu düşünerek iyi niyetli olarak şirketle ilgili gelişmeleri bizim gibi küçük yatırımcılarla paylaşıyor..Kendi adıma teşekkür ederim. Yalnız 25 yıllık bu hissede edindiğim tecrübe sayın KM istemedikten sonra bu şirketin hisse fiyat anlamında hakkettiği fiyatlara gitmeyeceğidir. Eğer bir gün bu şirket hakkettiği fiyatlara gidecekse, sayın patronun menfaati gereği için olacaktır ki şirketle ilgili herhangi bir olumlu gelişmenin olmasına da gerek yok.
Bazen aynı şeyleri tekrar tekrar ediyorum. Bazı arkadaşlar bundan rahatsız da olabilir. bu hissede 25 senedir bütün platformlarda yatırımcıyı özelliklede küçük yatırımcıyı ablukaya alacak büyük bir baskı uygulanmakta ki bunu görmemek için afedersiniz aptal olmak gerekir.bu baskının nedenini patron ve tahta yapıcı biliyordur da yatırımcısına bu kadar kan kusturan patron ve tahta yapıcıyı da Allaha havale ediyorum.
Bu forumda çok yazmayı istemiyorum Çünkü İnsanlar iyi niyetli değiller. Bir kişi birden fazla nikle yazmasını da hiç kabul edemiyorum.
Bir paragrafta sayın Sommers'ın sorusuna cevap yazmak isterim. Benim tanıdığım patron temettüyü bedelsiz kararından sonra açıklayıp bir taşla iki kuş vurur. yalnız bunun yatırımcı açısından çok iyi olacağını düşünmüyorum ki çok uzağa gitmeye gerek yok. Al sana naturelgaz örneği. Temettü konusunda Bizim borsamızda yatırımcılar(küçük yatırımcılar) genelde patron ve tahta yapıcı tarafından cezalandırılıyor., kendi adıma benim için bir şirkete yatırım yapılıp yapılmamasında temettü belirleyici asla değil. Saygılarımla..