-
Satarlar demiþtim bekledigim oldu. Ülker’de beklenti altý bilancoda yabancý ve fonlar mal bosaltýyor. Bugün de öyle oldu.
Hacimlerde söyledigim gibi yine ihracat pazarlarý kazakistanda sýkýntý var sanýyorum. Efes bilancosunu görünce tahmin etmistim. Türkiye tarafýnda da ciro ve karlýlýk baskýlanmýs. Analist toplantýsýný bir izlemek lazým
Bugün shortlamak lazýmdý Ülker’i ancak viopa bulasmak istedigim bir sey degil. Kol gibi 40% zarar varken.
Sahsi fikrim bilanconun kötü gelecegi 2-3 haftadýr biliniyordu. Yabancý kademeli olarak mal çýktý. Son 2 gün info ve deniz hacimsiz yükselttiler bugün tekrar yerine geldi.
Toparlamak gerekirse, su anki hareket 2ç bilancosu sonrasýna benziyor. birkaç gün daha fonlar ve yabancý mal cýkar. 90-95 arasý konsolide olur. Altýna sarkarsa 70lere gelir ki bence tarihi alým fýrsatý olur. Buralardan girmek düsen býcagý tutma riski olur.
Hissede problem tahtacýyý hissetmek mümkün degil. Ocak - haziran döneminde tahtayý izleyenler info’nun hareketlerini görmüstür.
Su anda ise yabancý ve yüklü giren fonlarýn cýkmasý bekleniyor sahsi fikrim malý toplamak icin.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri