Satarlar demiştim bekledigim oldu. Ülker’de beklenti altı bilancoda yabancı ve fonlar mal bosaltıyor. Bugün de öyle oldu.
Hacimlerde söyledigim gibi yine ihracat pazarları kazakistanda sıkıntı var sanıyorum. Efes bilancosunu görünce tahmin etmistim. Türkiye tarafında da ciro ve karlılık baskılanmıs. Analist toplantısını bir izlemek lazım
Bugün shortlamak lazımdı Ülker’i ancak viopa bulasmak istedigim bir sey degil. Kol gibi 40% zarar varken.
Sahsi fikrim bilanconun kötü gelecegi 2-3 haftadır biliniyordu. Yabancı kademeli olarak mal çıktı. Son 2 gün info ve deniz hacimsiz yükselttiler bugün tekrar yerine geldi.
Toparlamak gerekirse, su anki hareket 2ç bilancosu sonrasına benziyor. birkaç gün daha fonlar ve yabancı mal cıkar. 90-95 arası konsolide olur. Altına sarkarsa 70lere gelir ki bence tarihi alım fırsatı olur. Buralardan girmek düsen bıcagı tutma riski olur.
Hissede problem tahtacıyı hissetmek mümkün degil. Ocak - haziran döneminde tahtayı izleyenler info’nun hareketlerini görmüstür.
Su anda ise yabancı ve yüklü giren fonların cıkması bekleniyor sahsi fikrim malı toplamak icin.
Yer İmleri