Originally Posted by
ALİBEYOĞLU
Alman ekonomisi 2.dunya Savaşı'ndan beri en zor günlerini yaşıyor.isletmelÉâ•r haftada 2 gün kısa çalışma ödeneği alıyor.ZF 50 bn olan çalışan sayısını 35 bine azaltacak VW ilk defa Almanya'da fabrika kapatacak.Daimler truck yüzde 25 üretim azatmasi yapacak.TR kamyon piyadasida o seviyede daralıyor...Ege endüstride bu hikayeden payını alacaktır Amerikan piyasası bı tık daha iyi ...bedelsiz beklentisi dışında bu hisseyi yürütecek beklenti kısa vadede olacağını sanmıyorum.bedelsix umudu bu hissedeki yüksek piyasa değerini ateşlemek tedikir.bunu bilen patronda bu mermiyi pek kullanmak istemeyecektir.yoksa 150 m dolar pd olan şirket milyar dolardan nasıl işlem gorenilirki...emekli olmadan yıllar önce bı arkadaşımı ziyarete gitmiştim.ufak bı yemekhanesi vardı.3 ,-5 masadan ibaret..mAgora meyhanedinde daha çok masa vardir.... yarısı bu firmadan oluşan şirket nasıl milyar dolar piyasa değerinde olur...o zaman sadece limanı 5000 dönümden oluşan Petkim'de piyasa değeri kaç olur ?sığ sermaye den dolayı pd uçmuş ama bnce haketmiyor...gaza gelip 16000 den aldık.zarsr çıksın pd/dd 1 den küçük İMKB 30 kağıtlarına geçecem...ytd...kişisel öngörülerimdir....zaman bakalım kimi haklı çıkaracak ..
Mustafa Bey ile Hüseyin Bey düşünsün!Şirket onlarınŞirketi bir Koç bir Sabancı bir Şahenk kadar destek vermediler kendine inanan yatırımcısına!O kadar süründürdüler ki yok yeni fabrika yok elektrikli dingil yok AET yok fon yok global bir firma ile anlaşma yenileme(Yok genel kurul başkanı kayıtlı sermaye konusunu ilk yönetim kurulunda dile getireceğiz vs)((kayıtlı sermayeye şimdiye yüz defa geçmeliydi))Yan oldu her şey yalan!Zaten yatırımcı ebesinin hörekesini görmüş!Akarken dolduramayan doluyken boşaltmayan garibana oldu hep!
https://www.youtube.com/watch?v=KgBoErHhMqc
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri