Sayfa 348/500 ÝlkÝlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 3993 madde; 2,777 - 2,784 arasý.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,658
     Alýntý Originally Posted by ALÝBEYOÐLU Yazýyý Oku
    Alman ekonomisi 2.dunya Savaþý'ndan beri en zor günlerini yaþýyor.isletmelÉâ„¢r haftada 2 gün kýsa çalýþma ödeneði alýyor.ZF 50 bn olan çalýþan sayýsýný 35 bine azaltacak VW ilk defa Almanya'da fabrika kapatacak.Daimler truck yüzde 25 üretim azatmasi yapacak.TR kamyon piyadasida o seviyede daralýyor...Ege endüstride bu hikayeden payýný alacaktýr Amerikan piyasasý bý týk daha iyi ...bedelsiz beklentisi dýþýnda bu hisseyi yürütecek beklenti kýsa vadede olacaðýný sanmýyorum.bedelsix umudu bu hissedeki yüksek piyasa deðerini ateþlemek tedikir.bunu bilen patronda bu mermiyi pek kullanmak istemeyecektir.yoksa 150 m dolar pd olan þirket milyar dolardan nasýl iþlem gorenilirki...emekli olmadan yýllar önce bý arkadaþýmý ziyarete gitmiþtim.ufak bý yemekhanesi vardý.3 ,-5 masadan ibaret..mAgora meyhanedinde daha çok masa vardir.... yarýsý bu firmadan oluþan þirket nasýl milyar dolar piyasa deðerinde olur...o zaman sadece limaný 5000 dönümden oluþan Petkim'de piyasa deðeri kaç olur ?sýð sermaye den dolayý pd uçmuþ ama bnce haketmiyor...gaza gelip 16000 den aldýk.zarsr çýksýn pd/dd 1 den küçük ÝMKB 30 kaðýtlarýna geçecem...ytd...kiþisel öngörülerimdir....zaman bakalým kimi haklý çýkaracak ..
    Mustafa Bey ile Hüseyin Bey düþünsün!Þirket onlarýnÞirketi bir Koç bir Sabancý bir Þahenk kadar destek vermediler kendine inanan yatýrýmcýsýna!O kadar süründürdüler ki yok yeni fabrika yok elektrikli dingil yok AET yok fon yok global bir firma ile anlaþma yenileme(Yok genel kurul baþkaný kayýtlý sermaye konusunu ilk yönetim kurulunda dile getireceðiz vs)((kayýtlý sermayeye þimdiye yüz defa geçmeliydi))Yan oldu her þey yalan!Zaten yatýrýmcý ebesinin hörekesini görmüþ!Akarken dolduramayan doluyken boþaltmayan garibana oldu hep!

https://www.youtube.com/watch?v=KgBoErHhMqc
    Kartalýn ufukta gördüðünü tavuklara anlatamazsýn.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

2. Hüseyin Aða'nýn haberi yokkk ellaem yeni bankonotlar çýkýyor þu sermayeyi bý artirsan

Yeni 500 TL ve 1000 TL Görücüye Çýkarýldý
    200 TL'lik banknotun Dolar karþýsýndaki deðeri, geçtiðimiz günlerde yapýlan bir kýyaslamada yaklaþýk 6 Dolar seviyesinde olduðu belirtildi.

O deðil yarýn bir gün þirketin sermayesi 1 DESTE OLACAKKK
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

3. Bu rezaletin sebebi nedir Allah aþkýna neler oluyor bu hissede

4.  Alýntý Originally Posted by emre1310 Yazýyý Oku
    Bu rezaletin sebebi nedir Allah aþkýna neler oluyor bu hissede
    Tek çare hükümet istifa

5. Alibeyoðlu hocam yorumlarýnýza katýlýyorum,
    Biraz ilave etmek istiyorum , dünyada ekonomik yönden iflas edecek son ülke almanyadýr, alman ekonomisinin lokomotifi ise otomotiv sektörüdür, çin otomotiv sektörü 10/15 sene içinde tüm dünyayý ele geçirecek, elbette almanya da etkilenecek, bunun ayak sesleri avrupada almanyada her geçen zamanda daha çok hissedilecek,
    Egeen artýk uzun vade al yat hissesi deðil , grafiðe göre ara ara girip %10/15 Allah ne verdiyse alýp çýkmak lazým ki bunu babatolien hoca ve ben 5/6 ay önce yazmýþtýk,
    Ne yani þimdi bedelsiz gelse piyasa deðeri 100/150 milyar lira mý olacak , baþýna kuþ mu konacak , tamam belki spekülasyonla falan belki olur, ama yatýrým mantýðýna ters , yatýrým yaparken mantýkla hareket ederiz, hayal kurup belki olur diye paramýzý yatýrmayýz.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    Kapasite artýþý yapacak firmamýz ciroyu 250% arttýrmayý planlýyor. ARGE Nasýl bir EV parça üretimi yapar ne zaman yapar onu da bilmiyoruz. Ama bilinen þu ki Baba Bayraktar sipariþ almadan caný sýkýldýðý yada gösteriþ olsun diye kapasite artýþýna gitmez. Önümüzdeki 2 sene sipariþi garantilemeden para koymaz Patron. Ayrýca üretim kapasite artacak ise Cirodaki artýþ Hisseye kar olarak yansýyacaktýr. Patron yatýrým tavsiyesidir demiyor fiilen yatýrým yapýyor. Yani Patron taþýn altýna parmaðýný koymuþ zaten isteyen alýr isteyen satar. Saygýlar,
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Parsan yeni geliþtirdiði teknik ile ilgili KAP gönderdi tavan oldu. Bizim konuþma özürlüde 8 yýldýr modernizasyon kapý, 3 yýldýrda gelinen son noktada kapý gönderiyor. Allah akýl , fikir vermemiþ konuþma özürlü CEO ne yapsýn? YTD

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,658
    Haber bombardýmaný baþlamalý öncelik yeni fabrika ne alemde ardýndan yeni iþ iliþkisi ve egetech(Start up)son durum.2024 nasýl geçti 2025ten ne bekliyorlar!
    Kartalýn ufukta gördüðünü tavuklara anlatamazsýn.

Sayfa 348/500 ÝlkÝlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •