-
Endex 10100 cývarýna doðru gidiyor bankalar eþliðinde,nasýl olsa iktidar bizleri bankalara soyduruyor,zamanýnda bankalara giydiriyordu,ingiliz geldi sus,pus nasda demiyor artýk,sýkýysa faiz sebep desin boyunun ölçüsünü alýr dolarý baskýlamaya devam ediyorlar,zaten en ucuzu dolar sayýlýr,faizlerde gerçek enflasyona göre çok düþük,ülkenin yarýsý açlýða talim,elin gevurunda asgari ücret orantýsý %5 bile yok bizde %50 üstü,iktidardan önce bizdede düþüktü %15 cývarýydý,ona bile karþýydýk,þimdi 50 üstü gýk yok,zaten sesi çýkanlarý içeri atýyorlar dayattýklarý torba yasalarlan,mahrukyaný en sonunda serbest býraktýlar,neymiþ yurt dýþýna kaçar diye,daha ben ne diyeyim o hakim,savcýlara,zaman gelecek ayni sanýk sandelyesine kesin oturacaklar,yok öyle bana emrettiler falan filan,teðmenler olayý hep ironi,disiplin baþkaný ben öyle þey görmedim siye dosyayý iade etti hepsi pýrlanta gibiçocuklar dedi,narin olayýný ben eski adememin ilk eþi lility olayýna benzetiyorum,hani kadýnlarýn lohusa döneminde 40 gün içinde bebelerin baþýna al çökmesin diye töre olaylarý gibi,o olay aklýma gelmiþken cadý olayý ile harmanlanmýþ,cadýlar bebe kalplerini kundaktan söküp alýr yermiþ derlerdi,bizde eskiden bir kadýn vardý anlatýr dururdu benim anamda cadýydý derdi,evlendim kocamýn yanýnda devamlý eski anýlarýmý özlerdim ah eskiden yediklerim derdi,anasý cadý olduðu için guya devamlý bebe kalpleri yerlermiþ cýz býz yaparak,zaten çoðu kimse inanmazdý,sadece hurafelere inananlar inanýrdý,sonra öldü gitti,bende narin olayýný buna baðlýyorum,öyle organize çalýþmýþlarki insanýn aklý duruyor,teknolojiyide çok iyi biliyorlar,iþlin içinde millet vekilleride var,zaten onun yüzünden süreç geç iþliyor,guya yerli kaya 1 ay içinde çözecekmiþ 100 gün geçti...bide suriye olayý var acaba bizdeki emevi camisinde namaz kýlacakmý,öye diyordu,esat þimdi guya düþmek üzere,ayakta suriye kalmýþtý,cani ABD onuda çökertme peþinde bizdeki kuklalarlan beraber,çoktan çökerdide arkasýnda rusya çin vardý ondan tökezlediler,çökse ne olacak bizimkilerin eline ne geçecek,bu pis köpek enperyalistlar kan emici vampirler ve kýzýl koministler dünyayý kana buluyorlar,arap baharý adýnda ortadoðu ve dünyada katliam yapýyorlar,bu gidiþle nükleer savaþa dönecek dünya,ondan sonra baþka dünya arayýþýna gderler,tabiki bulurlarsa,hala formumuza uygun gezegen bile yok,ben en fazla yer altý faliyetlerine önem veriyorum,çünkü magma tabakasýnda birþeyler oluyor vs,durumlar bundan ibaret...
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri