2025 yılından umutluyum. Sirketin kredi bulmada sıkıntı yaşadığı doğru, bazı projelerde planlanandan geride olduklarıda doğru. 350 tl den 100 tl ye geldigi doğru, Amerika'daki pomegagan temel atma fotoları dışında bir gelisme olmadığı da dogru. Üç yıldız maden işinde üc maymunu oynadıkları da doğru. Elektrikli arac kiralama isinden çıktılar v.s vs.
Kontrolmatik zaten başlı başına sistem entegrasyonu firması hemde dünyada ilk 20 lerde biryerde. Sürekli iş alıyor, Afrika, asya is haberleri gelirken son zamanlarda Almanyadan kap haberi geldi. Robotik kol işinde bir anlaşma geldi gida sektöründen. Uzaya cikan uydular var ve yorungedeler. Ege bölgelerindeki elektrik dağıtım sirkeri ile kirsal bölgelerdeki sayaçları okuma testleri yapılıyor. Buna kontrolx de dahil oluyor haliyle.pomega bu sene ek üretim hattını devreye alacak. Trakya tarafında rüzgar enerji üretimi ve enerji depolama isinde raporlar tamamlandı, progesiva başlı başına şirkete deger katacak bir proje v.s v.s
Bu toplam vs.vs leri toplarsak bana gore olumlu v.s v.s ler daha fazla.
Unuttuğum bir nokta Sami aslanhan ve biricik kayincosunun sirkete yakismayan yönetim tavırlari, bu sirketin ufku ve hayallari bu iki eniste kayınço tiplemesine fazla geliyor. Keske baska birileri bu sirkerin sahipleri olsalardi. Uyanik taşralı, kasaba kafasıyla bu kadar oluyor.