Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
"Fidan, YPG konusunda Türkiye’nin beklentileri karşılanmadığı takdirde gerektiği gibi davranacaklarını belirtti. “Sen terör faaliyeti içerisindesin. Bunu kendin de kabul ediyorsun. Toplamışsın dünyanın her tarafından adamları. Başkasının toprağını işgal etmişsin†dedi. Fidan, ABD’nin bölgede oluşturduğu mevcut düzenin “maskaralık†haline geldiğini vurguladı. “Benim için tehditsin, Suriye için tehditsin, Irak için tehditsin, bölge için tehditsin, en önemlisi Kürtler için tehditsin†ifadelerini kullandı."

bu açıklama yapan ve içerik olarak sıradışı.
bisonraki reis belirlenmiş gibi.
TIRAMPIS... şimdi bekar... karı boşamak kolay... sıkıyor

ne diyor tırampıs : ''benim tek amacım Abd'yi bim market yapmak...

paradan başka birşey üçün bana gelmeyin... para para para...''

gidip tırampısa desenizki ''ya başkan bizim 1 milyon askerin aylık maliyeti 100 milyar dolar, biliyormudun ? ''

der ki: '' ana... vallahamı.. lağvedin orduyu o zaman '' der... orduyu bile lağvetmeye kalkar

20 ocak'ta başa geçince, abd devletinin bürokratları bunu ''höst ulan höst, o kadarda uzun boylu deel... '' dimeyecekler mi ?

bizim yavrilerde, zamanında veya erken seçim yakınya hababam üfür

sağdan soldan üfür amokaçi

askerimizin başına çuval geçirildiğinde, MÜZİK NOTASI veren insanlardan ne bekliyorsunuz ?

değişeceğinimi sanıyorsunuz ?

ESAD gittiğinden beri... ypg için bilek güreşi politikası ile mangalda kül bırakmıyoruz

ABD : ''arkasındayım... silahta bırakmayacaklar... özerk devletleride olacak... '' desin

bakalım ne yapacağız

kaç senedir... ''öyle boğarız, böyle boğarız... 2 güne dümdüz ederiz... '' lafı duyuyoruz

1 tane fiili icraat var mı ? YOK