Alýntý Originally Posted by moza80 Yazýyý Oku
faiz gelirlerinde ve bazý fonlarda stopaj %15 oldu.az deðil kardan %15 buraya enteresan þekilde para akýmý gecikiyor ya da geciktiriliyor.

israil iran filistin zart zurt derken ortalýk süt liman ama hisseler hala savaþ fiyatýnda.çekik gözlü ev hanýmlarý ya da rekor doðalgaz fiyatlarý da geride kaldý.daha neyi bekliyoruz acaba gökten mesih mi inmesi lazým.kötü bilançolar fiyatlandý ise artýk geleceðin fiyatlanýyor olmasý lazým gelecek de mi karanlýk.

btc de alt coinler hala geberik kendisi de kafasý kesik tavuk gibi bir aþaðý bir yukarý.

ne yapalým rekor fiyatlardan altýn alýp elimizde patlasýn mý istiyor bu kodamanlar? zaman sorunu olana allah kolaylýk versin elbet ederini bulacak çok hisse olacak o zamana kadar toplamaya devam inþallah bu da onlardan biridir.
Faiz veya bahsettiðin diðer enstrümanlarda stopaj önceden girenler için deðildir ( vadesine göre devam eden faizler için deðil) bence. Sonradan girecekler için veya caddesini yenileyecekler için.

Hatýrlarsak sahte dolar furyasý patladýðýnda millet dolar almaya biraz cekindiydi, elindekini de bozdurmaya meyletmisti (panik yapanlar) ve sonrasinda dolarin devamý..

Faize veya bahsettiðine yönlendirmek istenmiyor havasý sezinledim ilk etapta stopajý duyaninda çýkacaðýný düþünürdüm( panik)
Borsa kýsmýna gelirsek bir sýkýþtýrma olduðunu düþünüyorum, hem gelecek bilançolar, fiyat revizeleri, faize veya diger yerlere kacilmasini onlemek için alýnmýþ bir kararda olabilir. Bir yandan borsayada çekmeye çalýþmakta istenmiþ olabilir. Yani öyle bir hale de getirdiler ki faizden çok daha geri çekilen hisseler var yüzde 45 üstü.

Ýki seçenek var borsa için ya gel gel yapýp kilitlemek ya da cazip havasý katýp giden son yabancýlarýn da para olmadýðý için yerli ile yerini doldurtmaya çalýþmak.
Önce taþlarýn ne tarafa oynadýðýný görmek isterler bir süre, faize, fonlara ve borsaya geleni gideni görmek için. bilançolara kadar kasmakta olacaktýr öncesinde. Beklenti altý ve üstü diye sonrasýnda normallesir kanýmca. Ytd