Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
Bunlar bizlerden çok daha akýllý,hayatý bilen adamlar. Vardýr bir hesaplarý..O yaptýklarý zamanla, bu zaman biraz farklý..
Þirketlere kayyum düzenlemesi yeniden torba yasada
Þirketlere kayyum atanmasýna yönelik düzenleme yeniden torba yasaya eklendi. Düzenlemeye göre TMSF, suç geliri tespit edilen veya terörle baðlantýlý þirketlere kayyum olarak atanabilecek. Bu þirketlerin tasfiye iþlemlerinde azýnlýk hissedarlarýnýn rýzasý aranmayacak.
Haber Merkezi 14.01.2025 - 10:51

Benim analizim þu kendi dost toplantýlarýmýzdada bunlarý çok tartýþtýk þimdi iþ yeni zenginler yaratma ile baþladý bu yapýlýrken kamu kaynaklarý kullanýlarak bir çok sektörde yapýldý bu hamleler, eski zenginler bu pastadan hep eksik pay aldý en basidinden Koç holding Fenerbahçe marinaya ihaleye giriyor ona vermemek için x birisi ne iþ yaptýðýný millet araþtýrsýn bulsun ihaleye sokuluyor parayý ödüyemiyor koç grubu 2. teklifi verdiði için ona kalýyor Sen bir taraf teþvikleri yaðdýracan bir tarafa eski düzen deyip kontrol altýnda tutmaya çalýþýcan , baksýnlar bakalým son 15-20 senede yeni zenginler neden vergi sýralamasýnda en üstlerde deðil , daha bir sürü hikaye vardýr emre günümüzde iþ yeri yönetmek istihdam etmek gerçekten zor kendimizden biliyorum , yatýrým veya çalýþmaya gittiði her ülkenin bir düzeni var sabah yazdým güney sudanda iþ yapýyoruz ortaklarla bizim þantiyeyi 35-40 kiþi oranýn halkýndan elinde keleþli korucularla koruyoruz , daha bir çok sýkýntý oluyor araçlar yaðmalanmasýn diye , yeri geliyor çatýþmalar oluyor veya yönetimden paraný alamýyorsun ben bu risklere giricem sonra bu þekilde yönetileceksin .Herkes kendi iþini yapýcak ama bunu güç zehirlenmesi ile yaparsan konuþmak yerine tartýþmak yerine aba altýndan sopa veya yargý ile altý dolu olmayan iddialarla düzeltme korkutma yapmaya çalýþýrsan ülke ve ekonomi daha çok zarar görür.
bu yukarda koyduðum son olayda bardaðý taþýran son damla olmuþ olabilir benim düþüncelerim böyle.