Alýntý Originally Posted by realities Yazýyý Oku
esas mansur yavaþ'ýn anayasa hukuku dersi aldýðý prof. öðretim görevlisi bile deðilken kendisine geçer not vermiþ..

eksik krediyle mezuniyet görülmüþ þey deðil..
Konu mansur deðil imamoðlu benim þehrimin adamý kendi soyumun kanýndan,kaný çepni kaný...mansura gelince eski mhp kökenli,iç iþlerindeyken bunlarýn takipindeydim,çunkü abd tarafýndan yöneltildiði malum,türkeþ abd'de eðitildi,60 darbesi sonunda ülkede ikinci devlet kurulmasý peþinde koþuyordu,bunu fark eden madanoðlu onu hindistana sürgüne gönderdi,geri geldiðinde plan neticesinde alevilere saldýrdý maraþta katliam yaptý,raporlarýmý içiþlerine ve orduya gönderdim,mc hükümetinde bulunduklarý için demirel buna göz yumdu raporlar hasýr altý edildi,baþ suçlu ökçek guya suçu abd gladyosuna attýlar,bu þahýs isim deðiþtirdi milletvekili bile oldu,ben bildim bileli mhp'de oyunlar bitmez,kamuda menfati için yapmayacaðý þey yoktur,iþte mansurda onlarýn içinden çýkma kiþidir,meralede 15 millet vekili verdik ülke menfaati için,zamanýnda þaibeli üniversiteleride biliyoruz paraylan diploma daðýtýrlardý,peþi malum bizi sattý,valla ben herþeyi bilen biriyim,kanýmýn son damlasý için ülkem için savaþacaðým,yok öyle ülkem için gönüllü alayýný feda etmek,bu insanlar vataný için þehit düþtü...