Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
Güzel bir özet olmuş. Değindiğin mevzular akla oldukça yatkın. Benim elimde ne GSRAY var ne de FENER. Amacım 2024-2025 sezonunda şampiyonluğu garantileyip prim yapacak hisseyi bulmak değil. Dediğin gibi eğer GSRAY Şampi olursa 2 TL nin üzerine atar ama çok sulandığı için prim marjı kısıtlı olur kanaatimce. Öte yandan FENER Şampi olursa hissesi % bazında çok daha fazla prim yapar. Ben olaya tersten yaklaşıyorum çünkü elimde bu kağıtlar olmadığı gibi şampiyon olacak takımı da bulmaya çalışmıyorum. Bu sene hangi takım şampiyon olursa diğeriyle ilgileneceğim. FENER hissesi en dinamik, en yüksek volatiliteye sahip, hiç sulanma etkisine maruz kalmamış hisse olduğu için FENER'in alım fırsatı vermesi benim çok işine gelir. Bu senaryo GSRAY'ın bu sene Şampi olmasıyla gündeme gelecektir. Dilerim GSRAY Şampi olur ve ben de FENER i 35 TL de bekliyor olacağım.
Galatasaray için bu yılın 1.çeyrek bilançosu önemli.
Finansal göstergelerde sermaye artışının etkisi ile olumlu dğişimler olacağını düşünüyorum. Birde şampyonluk gelir ve 2.Çeyrek bilançosuna Florya projeside yetişir ise yemede yanında yat.
Eğer yönetim bu tabloyu bozacak maceralara girişmez ve uzun vadeli yapılaşmaya sadık kalırsa sonraki 2 yıl şampiyon olmasa bile çok güçlü bilançolar ile galatasarayın geleceğini sağlam yapıya oturtur.

YTD