Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
sevgili matias....

benim okuyucularim biliyor...VIOP ta sermayenin yuzde 10 u ile oynuyorum....

misal....1 milyon tl verip GARAN alsan....GARAN yuzde 10 ciktimi....karin 100 bin tl....yuzde 10 dustumu zararin 100 bin tl....

BUNUN YERINE....

viop a 100 bin tl sokuyorum....yuzde 10 ciktimi....paran ikiye katliyor....100 bin tl kar....yuzde 10 dustumu...parani komple kaybediyorsun ....100bin tl zarar.....

NEDEN garan degilde....VIOP....

endeks muhendisligi yapiliyor ondan....

VIOP ta....slow trade bu.....

1 milyon tl nin....900 000 i mevduatta para yaparken....100 bin tl ile oynuyorsun...KAZANCIN VE KAYBIN....IKISINDEDE AYNI.

BILIYORUM MALDASIN VE CANIN YANIYOR....az kaldi....temmuz basi veya agustos dip.
O zaman en azından imzana yaz bunu. Bana kalsa viop total sermayenin yüzde 3-5 ini geçmeyecek bir miktar olmalı. 1M un varsa 30-50.000 ile max. Millet viop u hisse gibi düşünüyor. Dayanak varlığa göre hareket eder Dayanak varlık ahanda orada dururken sen viop da çok pis batarsın. Sıfırlarsın. Viop gibi özellikle kaldıraçla işlem yapıyorsan piramitleme kesinlikle batmak için olmazsa olmaz işlemdir ki senin de kene adı altında yaptığın bu. Acemiler için çok tehlikeli işler bunlar. Bir ters dalga gelir komple sıfırlanırsın. 1 sene kendine gelemezsin .
Malda değilim. Ama özellikle borsa fonu için fırsat kolluyorum. 9000 lerin altı bana göre imkansıza yakın artık. Zirvesinden yüzde 30 40 düşmüş bankalar yüzde 50 düşmüş bir kchol yüzde 30 düşmüş sabancı holding üzerine 1.5 senedir dışarıda yüzde 50 60 enflasyon faiz varken yerinde sayan bir borsada üzerine üzerine bir ton siyasi kriz yaşanmış hala 9500 diyen borsada tutup da 8000 demek bana göre aşırılıktır. Piyasa düzler geçer mazot eder kendine.