Aylardır ya mal çekiliyordur veya tam tersi az bir lotla vererek sert düşürüp panik yapacak olan ya da pişman olan emekliik fonlarının satışlarını mı tetikletmek istiyorlar bilemedim.Takas analizi yaparak ben bunu analiz edemiyorum.Gariplikler olduğu kesin.Yangından mal kaçırır gibi 96-100 tl arasından geri alım yapıp haftalardır 80 li fiyatlardan mal almıyorlar.Bofa sürekli satışta.Bu hissenin şu anda EM ye göre 2024 ocakta en düşük 90TL den alan için bile şu an bileşik faizle fiyatı 160-170TL ler yılsonu için ise 200 ler. Bu yılın aralıkına geldiğimizde fiyat 90-105 TL aralığında bile olsa %50 düşüş demek.Patronlar sattıkları malları yarı fiyatına yerine koyarlar.Aynı miktarla.Acaip bir kar.2022 kasımda alanların ya da satmayanların maliyeti 250-300TL olmuştur enflasyon ve hayat pahallığına göre.700-800 Milyon dolar market caplere gelirsek komedi olacak.O kadar hacimsiz ki BOFA istese 70-75 aralığına getirir illaki oradan satan olur panikle.Bunca yıllık tecrübem şunu öğretti fiyat düşüyorsa kimseye acımıyorlar.Verdikçe veriliyor.Uzun dönem beklemek içinde 6-7 seneyi gözden çıkarmak lazım.2016 da alanlar 2022 de ciddi kar etti 2022 de alanlar da 2028 de anca kar edecek herhalde bu gidişle.