Originally Posted by
Mathias
Bu mudur. Kimse seni eleştirmesin sende show unu yap. Tutarsız yazılar bilgi adı altında manipülatif yazılar. Yarın mala giriyorum yazıyorsun sonra bankalar yüzde 40 düşecek diyorsun. Ne diyorsun dayı diyince birileri de çocuk gibi küsmeler.
Ay aman al topiğini.
EVLADIM....tosyali holding kim ki eregliyi satinalabilsin.....eregli satinalinacak kaart kriterlerimi tutmuyor ki....beni okumuyorsun sen yaw....okur gibi yapip...dosuyorsun....SENI SEVERIM...konu sen degilsin....biri geliyor SOYTARI...diyor....oburu geliyor...DELI diyor.
dedikleri adamda takir takir para yapiyor....SEVMELERI UCUN BENI...PARA KAYBETMEM SART...ONLAR GIBI OLMALIYIM...
son furusmamda insallah kaybederim dedim....kader utansin...gene parayi ikiye katladim....
BU CILDIRTIYOR TABIII....
sen bana iyilik yapiyorsun....DEGMEZ BU KADAR YORULMANA DIYORSUN....cekil bi kenara...GOTUR DIYORSUN.
HOSCAKAL.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri