Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
Geri alım neden önemli? Fiyat açısından diyorsak Lokman Hekim aylardır alıyor fiyat zirveden %30 aşağıda. Şirketin güveni göstermesi açısından diyorsak bir açıdan değerlendirilebilir. Daha önce açıklanan geri alım programlarında aldığı lot sayısı belli burada da farklı olmaz diye düşünüyorum. Göstermelik 1-2 kez daha alır benim beklentim budur. Daha önceki hisselerinizin hiç birinde bu geri alım mevzusuna bu kadar takıldığınızı hatırlamıyorum burda neden majör konu oldu?
Bu şirketin alım satım stratejisiyle ilgili LOKMAN alıyor ama napıyor daha sonra başkasına satıyor topladığı malları MPARK mesela ne yaptı aldığı lotları yaktı. Hisse alımlar ile 50 liradan 400 liraya gitti gibi gbi...

Bu arada ben de şirketin göstermelik aldığını düşünüyorum. Zaten bilançoya bakınca habersiz KAP bile atmadan 500 bin lot civarı satmış ve elinde daha çok mal var. 1.4 milyon likidite sağlayıcılıktan kalmış. Bedelsiz ile 2.5 milyona yakın lot eder. Bunları da satacak tek amacı bu bence. Zaten bu yüzden Piramit üzerinden virman olup duruyor. Ziraat ve Akbank üzerinden satıyor.