Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
sayın bat56 geçmişe dönük mesajlarımı ararken tesadüfen gördüm mesajınızı,

ara ara burada zaman analizleri yapıyorum,
x li topiğede bazen gönderi atıyorum, orada üstüne çabuk mesaj geldiğinden kayboluyor o mesajlar, keh, keh,..

28 temmuz başlangıçlı zaman analizm devam ediyor,

geneli 13 hafta yükselişti,..gelişme oldukça haftalar bittikçe yazıyorum,..eski hızım yok,...

son olarak 8 haftaya geçtiğimizi yazmıştım burada 8 haftalık süreç ise devam ediyor, bu hafta son 8 haftanın 3 haftasındayız,..

8 hafta formatı,...daha önce belirtmiştim geneli yükseliş olsada,

3 y+3 yatay+2y =8y formatında bunun son 2 haftası agresif yükseliş hareketi olabilir veya volatilite yapabilir,..
son 8 hafta ise 13 haftanın son 8 haftası idi hatırlayın,..konuyla ilgili x li topiğe grafikler attım az önce
mesajlar 7117 ve 7119 dan devamla

zman analizi ise bu şekilde yani orta hedefi 4 hafta geçilemez zorlar yatayda kalır öngörüyorum ki bunun ilkini gerçekledik ve realize sonrası USD desteklerden yukarı döndük, haftaya 3 hafta yatay öngörüm başlar, bu hafta ise 3 y nin son haftasıydı ki orta hedefe çarptık yani zirve test edildi,...son 2 hafta ise bana göre agresif hareket ve büyük ihtimalle yükseliş olmalı, agresifliği kesin ama,

yani 3 y nin son haftasına zirve test ettik ve realize aldık, zaman analizi gerçekledi, 3 y, 3 yataya bağlanacağından
bu realize aslen 3 yatay haftayı bana göre başlatmış oluyor, 2 y ise dediğim gibi agresif ve tahminim bu agresiflik yükseliş olabilir,..
13 haftanın son 8 haftası böyle kodlu bende,..

bir şekilde orta hedefi geçer ise üst hedef dediğim yer gideriz,..yatay 3 hafta içinse sarı oklarla verdiğim USD desteklerine çok çok dikkat etmeliyiz birincisini dün yaşadık bu gün oradan döndük,..anacak orta hedefin altındayız, bkz grafikler