Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
Eder etmesine de uyduruk bir değerleme raporu ile bankaya satarlarsa mesela engel var mı? Örnek mi yıllarca Kanyon avm yi kaça değerlediklerini bilenler bilir. Vatandaşın biri RUSYA da 1 mlr usd ye Avm aldığında yalanım olmasın ya İş e düşen pay ya da hepsi 50 mln dolar falandı. Yatırımcısına senelerce kafayı yedirttiler. Munzam işine de bugün değil iyi zamanda gelip 2 kelime ederim.

Sayın Spenc yukarıdaki yazınıza katılmıyorum.Bu enflasyon 3,23 beklenmese de 2,5 ları bekleyenler vardı o kadar satış getirmezdi normal bir zamanda olsa bankalara. Diğer söylentiler daha etkili oldu. Ben o söylentilerin oluru olduğunu hiç zannetmiyorum ama şu Şen yk işi cidden buna onay verenlerin hepsini bana göre kapıya koymaları gerekli. Nedenini niçinine çok girmicem yaw ona mı kaldı bu yk lık işi bu memlekette cidden şaka gibi. İlan edildiği günde aynen bunları demiştim arkadaşlarımız var çok bilen aslında hiçbir şey bilmeyen çok normal diyorlardı bugün 2 kelime ettim gıkları çıkmadı.
 Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
Eder etmesine de uyduruk bir değerleme raporu ile bankaya satarlarsa mesela engel var mı? Örnek mi yıllarca Kanyon avm yi kaça değerlediklerini bilenler bilir. Vatandaşın biri RUSYA da 1 mlr usd ye Avm aldığında yalanım olmasın ya İş e düşen pay ya da hepsi 50 mln dolar falandı. Yatırımcısına senelerce kafayı yedirttiler. Munzam işine de bugün değil iyi zamanda gelip 2 kelime ederim.

Sayın Spenc yukarıdaki yazınıza katılmıyorum.Bu enflasyon 3,23 beklenmese de 2,5 ları bekleyenler vardı o kadar satış getirmezdi normal bir zamanda olsa bankalara. Diğer söylentiler daha etkili oldu. Ben o söylentilerin oluru olduğunu hiç zannetmiyorum ama şu Şen yk işi cidden buna onay verenlerin hepsini bana göre kapıya koymaları gerekli. Nedenini niçinine çok girmicem yaw ona mı kaldı bu yk lık işi bu memlekette cidden şaka gibi. İlan edildiği günde aynen bunları demiştim arkadaşlarımız var çok bilen aslında hiçbir şey bilmeyen çok normal diyorlardı bugün 2 kelime ettim gıkları çıkmadı.
Hocam elbette katilinsin diye düşünmem. Zaten forumlarda kişiler ne kadar çok bilgi, fikir, paylaşırsa istisare yapmak iyi olur. Benim görmediğim gozlerlede bakmış olurum. O kadar enflasyon bana göre yok ama başkasına göre var, öteki daha farklı düşünür ama bu enflasyon verisinin bugün gelmesi öncesinde piyasayı yapanlarin bu veriyi bilmesigi gerçeğini değiştirmez. En azından bugünkü sonuç daha öncesinde bilinen birşey ama bizim bugün öğrendiğimiz bir durum. Diğer söylentiler kıvılcım olarak görürsek bugünde alevlendirilmistir.
O söylentilerin baslagici ile bugünkü verinin birleşimide tesadufsel mı denk getiliyor. Ha olması gereken fiyatlarda olmayanları aşağı, olması gerekenleri de olduğu kadar geri çekip düzeltme yapturiyorlardir, bu mümkün.
Çünkü global piyaslarda TL bin degersizligi, yaşam pahalılığı, rekabet koşulları, kurların durumu, savaş ortamı, talepsizlik haliyle de arzsizlik, yüksek faizlerlede şirketler gibi bireyleeinde birşey yapamaması bu olusumlarin ana etkeni olabilir. Otomotiv,inşaat, sektörler birbirine kolere. Ytd
Ytd