Selamın A.-.Ersoy bey. nisan ayından bugüne takip ediyoruz sayenizde cebe yakışanı aldık,burada herkes konuşur bazıları mantıklı akıl süzgecinden geçmiş senaryolar yazar ve riski konusunda uyarır, ihtimal olduğunu söyler ve küçük yatırımcıyı uyarır bazıları ise sadece şubat ayından bugüne bizleri uyaranları karalamak için elinden geleni yapar.fakat elle tutulur gözle görülür iki tane mantıklı yazı ekleyemez veya teknik analize saatler ayırıp grafik çizip kendi yorumlarını grafik üstünde gösteremez,bunlar etkilemesin siz grafik eklemekten vazgeçmeyin.bizler sonuçta akıl sahibiyiz ve grafikte ne görüyorsak onu uygularız sizin çizdiğiniz böyle şöyle olacak gibi yorumlarınızı ister dinleriz ister dinlemeyiz o bizlerin seçimi.Siz mantıklı işlem ipuçları verip nasıl algoritma yanıltabileceğimizi bizlere anlattınız bizim çocuklara sordum çok mantıklı dediler daha önce hiç aklıma 30000lotu 120adet işlemde vermemiştim dediğiniz gibi tahta sahibinin aklı mantığı karışıyor veya algoritması yanıyor.bunları buralarda pazarlama ustaları,ve onların yandaşları anlatmaz bu yönden anlıyorum ki bir küçük yatırımcı dostusunuz.Grafikler çok yardımcı oluyor arkadaşlara anlattım takip etmeye başladı,bir sosyal medya hesabı açıp paylaşsanız olmaz mı? ekleyip daha yakın takip ederiz ve sizde kazanırsınız reklamınız olur.aynı konuları buradan bir kaç güzel yorumcuya iletmeyi düşünüyorum onlarında sosyal medya hesaplarını takipte oluruz.teşekkürler,foruma çok girip yazı yazma taraftarı değilim ve vakit bulamıyorum bu yüzden sosyal medya olsaydı daha iyi olur.iyi grafikler.