Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
Degerli ortagim bugün senin yazdiklarindan habersiz sirketle gorustum piyasa yapicisi ile yazdıklarını aynen soyledim yonetime soyluycek
Sevgili paydaşlar,
Haklarınızı ıyi bilin ve sesimizi nasil yukseltirizin arayışına girin.
Sadece telefon açıp piyasa yapıcı atayın demekle bırakmayın yazıldı dokun hatta bu talebimizin sirketin yonetim kurulunda mecburen görüşülüp karar verilmesi ve bu kararın açıklanması elinizde olduğunu bilin .


SPK nin* Kurumsal yönetim tebliği (II-17.1) kurumsal yönetim ilkeleri 1.3.1 ( Ç ) uygulanması *zorunlu fıkrası kapsamında*Paysahiplerinin gündeme*madde*konulması taleplerı ve*gündem*önerilerininin *Yönetim kurulu toplantısında gorusulmesi *ve ilgili konular hakkında Yönetim Kurulu *kararı alınması zorunludur .

Yukarıdaki madde kapsaminda ilk olgan veya olağan üstü genel kurul gündemine
Sirket paylarının sürekli müzayedede islem görmesi hususunda karar alinmasi maddesinin eklenmesini istiyorum talebinizi yaziki yapın.

Sirket bu talebinizı alacak ve genel kurul öncesinde karara bağlayacak red ederse gerekçesini açıklayacak yazili ve bu genel kurul bilgilendirme dökümünde yayınlayacak.ne kadar çok talep giderse bu gündem maddesi talebi ile ilgili sirketin duyarsiz kalabileceğini sanmam.
Bu baskı başlı başına sesini yuksetlemnize faydalı olacaktır.
Bu konuda yardim isteyen yazabilir.