Sayfa 157/336 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1. Söke ile Batıçim sizin iddaa ettiğiniz kadar ayrı şirketler değil anlatmak istediğim burada,Söke'nin ederini en çok savunanlardan biriside benimdir Söke en az 4 lira eder mevcut durumda Batıçimde en az 40 lira,şu anki seviyeler iki şirket içinde mantık dışı benim savunduğum bu,aramızdaki fark ise Batısöke'nin Batıçim prim yapmadan yükselebileceği iddaası buna kimse inanmaz sizi kim inandırdı bilmiyorum ama ona dikkat edin kimse hatta patron bile olsa! sonra güvendiğiniz dağlara kar yağmasın.

Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Söke ile Batıçim sizin iddaa ettiğiniz kadar ayrı şirketler değil anlatmak istediğim burada,Söke'nin ederini en çok savunanlardan biriside benimdir Söke en az 4 lira eder mevcut durumda Batıçimde en az 40 lira,şu anki seviyeler iki şirket içinde mantık dışı benim savunduğum bu,aramızdaki fark ise Batısöke'nin Batıçim prim yapmadan yükselebileceği iddaası buna kimse inanmaz sizi kim inandırdı bilmiyorum ama ona dikkat edin kimse hatta patron bile olsa! sonra güvendiğiniz dağlara kar yağmasın.
    Baticim kolay kolay kalkmaz halka açık paylar toplu..kakdircak babayiğit okadar lot kucağıma gelirse alıp kime satarım derdinde...o tahtayı kaldırmak için icazet almalı sahiplerden

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    Baticim kolay kolay kalkmaz halka açık paylar toplu..kakdircak babayiğit okadar lot kucağıma gelirse alıp kime satarım derdinde...o tahtayı kaldırmak için icazet almalı sahiplerden

Malın asıl toplu olduğu yer sökedir,Tarman'la yönetimden başka oyuncumu var Söke'de,Batıda kim satacak Sanko'mu? Yönetimmi? Yoksa bizmi? Batıda kimse mal vermez,bu arada Batıçimin gitmesine icazet vermeyenler Sökede 1,64 sonrasına asla icazet vermez anlatmak istediğimde o zaten,acaba neden bir düşünün bakalım???

Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Malın asıl toplu olduğu yer sökedir,Tarman'la yönetimden başka oyuncumu var Söke'de,Batıda kim satacak Sanko'mu? Yönetimmi? Yoksa bizmi? Batıda kimse mal vermez,bu arada Batıçimin gitmesine icazet vermeyenler Sökede 1,64 sonrasına asla icazet vermez anlatmak istediğimde o zaten,acaba neden bir düşünün bakalım???
    Sen şimdi 1.64 üstü olmaz diyorsun..bende teknik 1.72 zorlar diyorum....

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

Alıntı Originally Posted by kebir Yazıyı Oku
    1.
    özsermaye: 54.569.201 usd yani, 193.720.663 milyon tl
    hisse adedi: 65.805.478 lot (adet)
    defter değeri : özsermaye/hisse adedi : 2,94
    2,94 bu senedin ham defter değeridir.

2.
    şirketin piyasa değeri :408.200.000 milyon tl

2018 başında bitirilecek tesisin değeri : 2013-2017 yılları arasında harcanan toplam 1 milyar tl ..

varın siz düşünün bu senedin ne kadar ucuz olduğunu,nasıl bir varlığın üzerinde olduğunu ,beklentisinin nasıl olduğunu..

yatırım tavsiyesi değildir...

Yukarıdaki alıntıda Yazdıklarınız doğru değil düzeltiniz..!!

YTD
    Son düzenleme : iki gozum; 03-10-2017 saat: 09:07.

6.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    Sen şimdi 1.64 üstü olmaz diyorsun..bende teknik 1.72 zorlar diyorum....

Valla tahtayı yapan ben değilim sizmişsiniz herhalde onuda siz bilirsiniz ,ben Batıçim'siz daha fazlası kalıcı olmaz diyorum hadi batıçim gitmeden götürecek varsa götürsün bizde görelim nasıl oluyor,bu arada daha fazla eliniz açık oynamayın isterseniz malum topic herkese açık ,benden bu kadar size bol şanslar.

Alıntı Originally Posted by kebir Yazıyı Oku
    Bu belgedeki hisse senedinin adı nedir?

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

Yukarıdaki alıntıda Yazdıklarınız doğru değil düzeltiniz..!!

YTD
    Tebrikler İkigözüm kaç gündür bekliyorum fark eden olacakmı diye siz farkettiniz sonunda,eee mal kucakta olunca hesapda sermaye üzerinden değilde halka açık kısım üzerinden oluyor,ama şunuda belirtmeden geçmiyeyim hem batısöke hemde batıçim de gerçek defter değeri bilançoda görünenin çok üzerindedir,bu iki şirket gayrimenkul zengini iki şirkettir ve sahip oldukları varlıklar bilançolarında gerçek değerinin çok altında görünmektedir,yani özsermaye gizli kalmaktadır ama yinede hesabı doğru yapmak gerekir.

Sayfa 157/336 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •