Sayfa 46/166 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 361 - 368 arası.

Konu: MAVI - Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bosver arkadasim. Biz bu duzenin nasil isledigini biliyoruz. Anlatamazsin.

Adam halka arz ediyor 43'ten, sonra da 62 hedef fiyati diye rapor cikariyor 1 ay sonra. Halka arzi ederken hesaplamadiniz mi bunun degerini? 62 liraysa ne halt etmeye 43'ten arz edip sirketi zarara soktunuz?

Ornek olarak vereyim. XXXbank bana illa ki Pershing Square bonosu aldiracak. %300 leverage opsiyonlari, bilmemneleri. Bir arastirayim dedim neymis bu, neler cikti neler. Tabi ki adamlar parayi aliyor, o yuzden de musterilerine salliyorlar. Bak ne yazmisim:

"Why is a company with solid financials like Emirates Airlines not on your advisory list but a pseudo-company like Pershing Square, whose owner bankrupted his previous hedge-fund, and who currently owns large investments in companies that are near-bankrupt (Valeant did not file their SEC 10-K and have gone down 1/10th of their price from a year ago) is? Since a year, this Valeant, Martin Shkreli, Turing Pharma etc are under Congress subpoenas, investigations, etc. Moreover, how can such a company receive highest leverage option of 300% from XXXbank? Doesn't XXXbank have an underwriting team that evaluates its bond offerings to its clients or it just relies on the grading provided by external agencies?"
    Acıklancak 2. Ceyrek bilancoyu görmediki 60 tl den arz etsin. Niyet okuyarak öngörüm yapılmaz.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Acıklancak 2. Ceyrek bilancoyu görmediki 60 tl den arz etsin. Niyet okuyarak öngörüm yapılmaz.

Dalga mi geciyorsun? Bir halka arzi yapmak icin didik didik herseyini inceliyorlar, sonra sirketle beraber uzlastiklari fiyattan yapiyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    20 yıl oldu borsadayım, senin gibi gelip geçenleri çok gördüm.
    adımı soyadımı google yazsan ne alayım dersin 200 bin olunca konuşalım ama eminim 70 80 lerde seni burda göremeyiz muhtemelen... 8 binde uluse de senin gibi bi arkadaş vardı form da tahta 17 oldu nedense kayboldu senide 70 80 lerde kaybolursun saygılar y.t.d

Açıklamalar

Şirket'imizin bağlı ortaklıklarından Mavi Europe AG'nin azlık pay sahipleri tarafından 29 Mart 2017 tarihinde kullanılan satma hakkına ilişkin satın alma bedelinin son taksidinin 29 Eylül 2017 tarihinde ödenmesi ve gerekli devir işlemlerinin tamamlanması sonucu, Şirket'imizin Mavi Europe AG'deki pay sahipliği oranı %87,5'ten %100'e çıkmış olup, Şirket'imiz Mavi Europe AG'nin tek pay sahibi olmuştur.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/632718
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Bir zamanlat kitap okumuştum orda şöyle yazardı. Bazı yatırımcılar fk takıntısı yüzünden microsoft yahoo apple qualcomm dell gibi firmalari kaçırdı.

6.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Bir zamanlat kitap okumuştum orda şöyle yazardı. Bazı yatırımcılar fk takıntısı yüzünden microsoft yahoo apple qualcomm dell gibi firmalari kaçırdı.

Bu şirketin saydığın teknoloji şirketlerine benzer bir tarafı var mı? Alt tarafı tekstil şirketi, her sene %30 büyüyebileceğini mi sanıyorusun!! meydan o kadar geniş değil, bir pazar var ve bu pazardan pay alabilir sadece, şu an gördüğü fiyatları hak edebilmesi için önümüzdeki 10 yıl boyunca %30 büyümesi gerekir... Zaman gösterecek..

inat değil yapilan piyasaya uymak.şu anda en azindan günlük ortalamalari düzgün nadir hisselerden.ben de her yıl %30 büyümeyi abartılı buluyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Bu şirketin saydığın teknoloji şirketlerine benzer bir tarafı var mı? Alt tarafı tekstil şirketi, her sene %30 büyüyebileceğini mi sanıyorusun!! meydan o kadar geniş değil, bir pazar var ve bu pazardan pay alabilir sadece, şu an gördüğü fiyatları hak edebilmesi için önümüzdeki 10 yıl boyunca %30 büyümesi gerekir... Zaman gösterecek..
    arkadaşım buraya niye kötü yorumlar yazıp insanların rızkıyla oynuyorsun herhalde malını kaptırdın kıvarınıyorsun kötü yorumlar yazıp insanların vebaline girme inadına mavi varmı sen kötü yazdıkça malımı çoğaltacam fk mıy fk ne ya borsa bu kadar kolay mı fk sı düşük olanı al grafik falan ben o grafikçileri eksi borsada görüyorum borsada takas çalışır bu kadar malı alan alan yabancı senden benden daha gerizekalı zaten ama 1 seneye kalmaz buraya yazmayı bırakırsın eminin...

Sayfa 46/166 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •