Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8043 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vob 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet,

    Bir de bezelye konservesi en hesaplı besin şu sıralar.

    Bu arada en mantıklı stok malzemesi bulgur, sadece ıslatıp yemek bile mümkün.

    Internette mobil solar kitler var elektrik üretmek için. Hesaplı gibi.
    Üstat.
    Bulgurlu düğün pilavı rhm.annemin tarifi ile 1 kişilik.yapılması çok kolay-çok besleyici -çok sağlıklı.

    Malzeme 1 çay bardağı bulgur(yıkayın)
    2 yemek kaşığı zeytin yağ ile bulguru tencerede az kavurun.
    1 tatlı kaşığı tereyağı 2.5 çay bardağı su ilave edin yeter miktar tuz atın su çekene kadar orta ateşte pişirin.
    tencerede pişir kapağında ye bulaşık çıkmaz.ben çok yaptım.afiyet olsun.

  2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Üstat.
    Bulgur düğün pilavı rhm.annemin tarifi ile 1 kişilik.yapılması çok kolay-çok besleyici -çok sağlıklı.

    Malzeme 1 çay bardağı bulgur(yıkayın)
    2 yemek kaşığı zeytin yağ ile bulguru tencerede az kavurun.
    1 tatlı kaşığı tereyağı 2.5 çay bardağı su ilave edin yeter miktar tuz atın su çekene kadar orta ateşte pişirin.
    afiyet olsun.
    Ben şöyle yapıyorum.

    1 su bardağı bulgur geceden suya konulur.

    1 soğan rondodan geçirilir ve püre haline gelir. zeytin yağında bu kavrulurken bir iki domates yine rondo da püre haline getirilir ve soğanın üzerine dökülür.

    İsot, kekik, karabiber, kimyon ve tuz atılır.

    Suda şişen bulgurlar süzülüp karışıma konulur.

    Üzerine kaynar su dökülür ve 15 dakika pişirilir isteyen etsu da ekler. Ekmek banmak istiyorsan daha fazla su konulur.

    En son biraz da tereyağı konulur,

    Sonuç pilav ile çorba arası çok değişik bir yemek ve çok lezzetli.

    Ben bulgur pilavını sevmiyordum bu şekilde güzel oldu. Yanına yoğurt iyi gidiyor mantı vb gibi değişik bir şey oluyor. Fakir için çakma iskender diyebiliriz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben şöyle yapıyorum.

    1 su bardağı bulgur geceden suya konulur.

    1 soğan rondodan geçirilir ve püre haline gelir. zeytin yağında bu kavrulurken bir iki domates yine rondo da püre haline getirilir ve soğanın üzerine dökülür.

    İsot, kekik, karabiber, kimyon ve tuz atılır.

    Suda şişen bulgurlar süzülüp karışıma konulur.

    Üzerine kaynar su dökülür ve 15 dakika pişirilir isteyen etsu da ekler. Ekmek banmak istiyorsan daha fazla su konulur.

    En son biraz da tereyağı konulur,

    Sonuç pilav ile çorba arası çok değişik bir yemek ve çok lezzetli.

    Ben bulgur pilavını sevmiyordum bu şekilde güzel oldu.
    Alem adamsın kim ve ne olduğunu gerçekten merak ediyorum...


  4. #4
     Alıntı Originally Posted by Dentex Dentex Yazıyı Oku
    Alem adamsın kim ve ne olduğunu gerçekten merak ediyorum...
    sn ariston bence 50 li yaşlarında. evrenin yada kainatin aurasına bilinci açık ve temiz olan -bir bilgiyi veya bir "şey" i çekmek için herkesten farklı ama klasik eski yöntemler kullanan kullanmasını bilen.

    olana takılmayıp olacak olanın aslında gerçek sebebini merak eden araştıran. bu araştırmada çok eski kültür inanç ve dinlere göre yerine koymaya çalışan tabloları birleştirmeye yarayan hertürlü manevi birikime açık birikimli donanımı olan esaslı biri diyebilirim.

    en azından coin botları değil. diye tahmin ediyorum.

    bence

  5. 2018 de SGK nin yükü 18 milyar artacak (tam rakamı hatırlamıyorum) v.b. haber vardı bulamadım. Biraz daha bakayım.

    En büyük delik hala orası diye düşünüyorum.

    Bu arada Bağ-Kur ve dışarıdan prim ödeyenlerin primi 3 puan artacakmış.


    http://www.sgkrehberi.com/haber/1288...n-artacak.html
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  6. #6
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben şöyle yapıyorum.

    1 su bardağı bulgur geceden suya konulur.

    1 soğan rondodan geçirilir ve püre haline gelir. zeytin yağında bu kavrulurken bir domates yine rondo da püre haline getirilir ve soğanın üzerine dökülür.

    İsot, kekik, karabiber, kimyon ve tuz atılır.

    Suda şişen bulgurlar süzülüp karışıma konulur.

    Üzerine kaynar su dökülür ve 15 dakika pişirilir isteyen etsu da ekler. Ekmek banmak istiyorsan daha fazla su konulur.

    En son biraz da tereyağı konulur,

    Sonuç pilav ile çorba arası çok değişik bir yemek ve çok lezzetli.

    Ben bulgur pilavını sevmiyordum bu şekilde güzel oldu.
    Üstat mutlaka daha lezzetlidir ama Sizinki meşakatli. benim tarifim pratik.tembel bekar işi.(denemenizde fayda var)

  7. #7
    Ekonomi Gündemi

    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •