Henüz kartlar tam dağılmadı zamanı var sağda solda çok mal var alçak sürünme devam vakitleri çok [emoji4]
Henüz kartlar tam dağılmadı zamanı var sağda solda çok mal var alçak sürünme devam vakitleri çok [emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Etrafımda bulunan borsa ile ilgilenen arkadaşlarıma bucim ile ilgili beklentilerimi anlatıyorum onlarda bir miktar bucim hissesini alıyorlar, 1 hafta, 15 gün maksimum 1 ay dayanamadan zararınada olsa lanet olsun böyle hissemi olur deyip arkasına bile bakmadan satıp kaçıyorlar. Ben ve benim gibi zaman zaman formda yorum yapan arkadaşların tüm birikimleriyle bucim hissesi alanları, bıktırıp elinden almaya çalışıyorlar.Beklenti büyük olunca, Her türlü entrika dönüyor. Tüm entrikalara rağmen bitek lot dahi bucim satmadan elimdekilerini çoğaltma derdindeyim
![]()
Etrafımda bulunan borsa ile ilgilenen arkadaşlarıma bucim ile ilgili beklentilerimi anlatıyorum onlarda bir miktar bucim hissesini alıyorlar, 1 hafta, 15 gün maksimum 1 ay dayanamadan zararınada olsa lanet olsun böyle hissemi olur deyip arkasına bile bakmadan satıp kaçıyorlar. Ben ve benim gibi zaman zaman formda yorum yapan arkadaşların tüm birikimleriyle bucim hissesi alanları, bıktırıp elinden almaya çalışıyorlar.Beklenti büyük olunca, Her türlü entrika dönüyor. Tüm entrikalara rağmen bitek lot dahi bucim satmadan elimdekilerini çoğaltma derdindeyim
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Etrafimda tanidigim hisse senedi yatirimcılarında kimsede Bucim olana şimdiye kadar rastlamadım.
Toplu mal Gökşenlerde
İrfan Ünürde
Çemtaşta var.
Bunlardan malı alabilir ancak oda zor bu fiyattan.
Diger malların çok ciddi miktarda olduğunu sanmam
Yatırım tsvsiyesi degildir.
kabız olasın tarman..insanoglu kırk defa tekrarlarsa olurmuş..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
merhaba dostlar. son düşüşle 2017 akçelerimi bitirdim. fazla yazmayı sevmiyorum. 5.527 maliyetle beklemeye devam![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yer İmleri